LA MINE-N CARTIER

Începe o nouă campanie de plantare de arbori, în cartierul ANL Constantin Brâncuşi din Bucureşti

Evenimentul are loc sâmbătă, 12 aprilie, începând cu ora 10:00, în cartierul de locuinţe ANL Constantin Brâncuşi, unde reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi voluntari ai Rotaract vor planta 50 de puieţi de stejar.

Parteneriatul presupune promovarea voluntariatului pe probleme de ecologie şi are ca scop formarea unui sentiment de respect şi apropiere a tinerilor de mediul înconjurător.

ŢAtitudinea responsabilă faţă de mediu contribuie în mod direct la implicarea în activităţi conştiente pentru îmbunătăţirea calităţii aerului, a mediului înconjurător şi a vieţii fiecăruia dintre noi. Demersul va contribui şi la stimularea atitudinilor participative în raport cu acţiunile de menţinere a calităţii mediului prin reamenajarea zonelor verzi din Cartierul Brâncuşi”, a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu. 

Participanţii îşi vor însuşi regulile de educaţie ecologică, îşi vor dezvolta abilităţile de comunicare şi vor lucra în echipă, informează administraţia locală. 

În urmă cu aproape un an, o campanie de plantare de arbori derulată de administraţia locală în Sectorul 6 împreună cu Ministerul pentru Ape, Păduri şi Piscicultură s-a bucurat de un real succes.

Atunci, s-au distribuit GRATUIT aproximativ 15.000 de puieţi de arbori pentru a fi plantaţi în faţa locuinţei bucureştenilor. 

Campania s-a desfăşurat în cadrul evenimentului ”Luna pădurii” în perioada 15 martie – 15 aprilie 2013. Cu sprijinul Romsilva, în acea perioadă s-a derulat proiectul ”Plantează un copac pentru sănătatea ta!”. Detalii, AICI. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button