ARHIVA B365

Începe loteria bonurilor fiscale. Premiul cel mare este de 1 milion de lei

Prima extragere la loteria bonurilor fiscale va fi de Paşti, iar premiul cel mare este de un milion de lei. În plus, din martie putem lua produce fără să le plătim, dacă nu primim bon fiscal, potrivit romaniatv.net.

Astfel, OG nr. 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 81 din 30 ianuarie 2015 si va intra in vigoare pe 2 februarie 2015.

Potrivit documentului, Loteria bonurilor fiscale consta in extragerea aleatorie de numere, pentru acordarea de premii in bani, persoanelor fizice rezidente si nerezidente in Romania care detin bonuri fiscale ce atesta cumpararea de bunuri sau servicii pe teritoriul Romaniei.

Aşadar, păstraţi bonurile fiscale de la orice cumpărături, pentru că se vor organiza trageri la sorţi. Prima extragere va fi de Paşti, iar premiul cel mare este de 1 milion de lei.

Iar de la 1 martie va intra în vigoare controversata lege potrivit căreia clienţii care cer bon fiscal şi nu îl primesc pot pleca fără să plătească produsul.

Comercianţii se opun pe motiv că ar încuraja comportamentul incorect al clienţilor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button