Începe iMapp Bucharest 2021 în curând. Show-uri de video mapping și concert Subcarpați în Piața Constituției

27 aug. 2021
2213 Afișari
Începe iMapp Bucharest 2021 în curând. Show-uri de video mapping și concert Subcarpați în Piața Constituției
Începe iMapp Bucharest 2021 în curând. Show-uri de video mapping și concert Subcarpați în Piața Constituției

Începe iMapp Bucharest 2021 în curând. Show-uri de video mapping și concert Subcarpați în Piața Constituției în data de 18 septembrie, adică într-o zi de sâmbătă. Competiția organizată de Primăria Capitalei a ajuns deja la a VII-a ediție în acest an.

Ca în fiecare început de toamnă, și în acest an ne așteaptă o nouă ediție de iMapp Bucharest. Bucureștenii veniți în Piața Constituției în seara de 18 septembrie vor avea parte de show-uri de video mapping şi un concert al trupei Subcarpaţi în cadrul celei de-a VII-a ediţii a iMapp Bucharest.

iMapp Bucharest, câștigător la AV AWARDS 2020 de la Londra

Evenimentul iMapp Bucharest, un adevărat festival de o zi al proiecțiilor video și de mapping, a fost anul trecut câștigătorul categoriei „Av In Action” la Premiile AV AWARDS 2020 de la Londra. Anul acesta, proiectul celebrează modul în care oamenii îşi reiau treptat viaţa după pandemie, iar tema concursului este numele unei melodii cunoscute a trupei Queen, „The Show Must Go On”.

Palatul Parlamentului, cea mai mare suprafață de proiecție din lume

Lucrările artistice ale echipelor participante la iMapp Bucharest urmează să fieredate pe cea mai mare suprafaţă de proiecţie din lume, iar aceasta este faţada Palatului Parlamentului, cu o dimensiune de 23.000 metri pătrați.

În 18 septembrie în București urmează să se reunească cei mai cunoscuți și apreciați artişti de video mapping din lume, câştigători ai evenimentelor partenere din SUA, Germania, Ucraina, Japonia şi Ungaria. Acestora și se adaugă laureatul Premiului Juriului din cadrul ediţiei iMapp Bucharest 2019.

Concert al trupei Subcarpați

În deschiderea evenimentului iMapp va avea loc și un concert al trupei Subcarpaţi, una dintre cele mai apreciate din România, apărută în 2010, la iniţitiva lui Bean MC. Aceștia au dat o nouă formă folclorului românesc și au reușit să îl transpună publicului modern într-o nouă formă, lucru pe care îl fac în continuare cu succes.

Ce este iMapp Bucharest

iMapp Bucharest este unul dintre cele mai importante competiții internaționale de 3D video mapping din lume. În ultimele șase ediții festivalul a avut un public de peste 360.000 de spectatori, devenind un adevărat simbol în industria audiovizuală internațională.

În fiecare an, în luna septembrie, iMapp Bucharest îi aduce la București pe cei mai buni artiști multimedia din lume. Lucrările participanților sunt analizate de un juriu specializat, format experți și reprezentanți ai culturii vizuale internaționale.

iMappBucharest este realizat de Primăria Capitalei, prin CREART, adică Centrul pentru Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București.

Cookies