Începe Festivalul ZILELE RECOLTEI, în Sectorul 2. PROGRAMUL COMPLET al evenimentului

de:
16 oct. 2019
0 Afișari
Începe Festivalul ZILELE RECOLTEI, în Sectorul 2. PROGRAMUL COMPLET al evenimentului

ZILELE RECOLTEI. Tone de legume şi fructe la preturi de producător, spectacole de muzică şi dansuri pentru toate gusturile, precum şi mici, bere, pastramă, vin şi must – de toate acestea vor avea parte bucureștenii care vor veni în acest week-end în noua Piață Obor, pentru aprovizionarea de toamnă la Zilele Recoltei.

ZILELE RECOLTEI. Atmosfera de sărbătoare la Zilele Recoltei din noua Piață Obor este asigurată de un program artistic susținut de îndrăgiți interpreți de muzică populară:
Sâmbătă, 19 octombrie între orele 10.00 – 13.30 vor cânta Gelu Voicu și taraful „Lăutarii” din Teleorman, Alice Ene, Sorin Ene, Andreea Maria Sicoe, Alexandru Voicu și Vasilică Bordeianu.
Duminică, 20 octombrie între orele 10.00 – 13.30 vor cânta Maria Dragomiroiu și formația sa (Paul Stângă, Nicu Bănățeanu și George Târgovișteanu), Ion Bicu, Ansamblul Folcloric „Datina”, Ansamblul Dorulețul. De asemenea, un moment aparte este rezervat spectacolului oferit de copiii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2, informează administraţia locală într-un comunicat de presă remis la redacţie. 

ZILELE RECOLTEI. Prezentatorul evenimentului este actorul Dragoș Silivestru.

Cookies