Începe Festivalul Național de Teatru pentru Tineret ”Ștefan Iordache”, ediția a IV-a. Detaliile încrierilor (P)

20 sept. 2022
82 Afișari
Începe Festivalul Național de Teatru pentru Tineret ”Ștefan Iordache”, ediția a IV-a. Detaliile încrierilor (P)

Înscrierile pentru cea de-a IV-a ediție a Festivalului Național de Teatru pentru Tineret Ștefan Iordache au început, termenul limită fiind 14 octombrie 2022.

Centrul Cultural şi de Tineret Ștefan Iordache organizează în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie 2022 cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru pentru Tineret Ștefan Iordache, la Teatrul Municipal Lucia Sturdza Bulandra.

Inițiat în anul 2019, Festivalul Naţional de Teatru pentru Tineret Ștefan Iordache își propune să reia legătura vie cu publicul şi să redea creatorilor bucuria de a fi împreună.

Evenimentul reunește pe parcursul a celor 4 zile de desfășurare o serie amplă de spectacole, precum și workshopuri pentru artiștii participanți.

În cadrul festivalului-concurs vor fi acordate premii pentru cele mai bune performanțe artistice remarcate de către juriu.

Festivalul are caracter competitiv, cele mai bune reprezentații fiind răsplătite cu premii la categoriile mai sus menționate.

Mai multe informații despre înscriere găsiți în Regulament.

Centrul Cultural și de Tineret Sector 5 este o instituție publică de interes local, aflată sub autoritatea administrativă a Consiliului Local al Sectorului 5.

Pentru mai multe informații puteți urmări în timp real informațiile publicate pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/CentrulCultural5

Cookies