BAZAR

Începe Festivalul Municipal de Majorete pentru preşcolari

Evenimentul se va desfăşura începând cu orele 08:30, la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, Calea Plevnei nr. 61, Sector 1.

Vor participa echipe de mici dansatori din grădiniţe, cluburi sportive, asociaţii, fundaţii sportive şi de tineret, precum şi din cadrul palatelor copiilor din Bucureşti. Festivalul este destinat preşcolarilor de nivel începător, oferindu-le acestora posibilitatea să prezinte dansurile învăţate pe parcursul anului educaţional.

Prin organizarea acestui eveniment sunt vizate: identificarea şi promovarea copiilor cu potenţial deosebit în domeniul artistic; însuşirea valorilor culturii naţionale şi universale; realizarea schimbului de experienţă în privinţa modului de organizare şi desfăşurare a festivalurilor; promovarea spiritului de competiţie, a lucrului în echipă şi fair-play; socializare şi stabilirea unor noi relaţii de prietenie; dezvoltarea personalităţii copiilor prin stimularea abilităţilor de exprimare prin dans; oferirea de alternative la petrecerea timpului liber; implicarea activă a copiilor din comunitate în activităţile desfăşurate în cadrul proiectului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button