BAZAR

Începe Festivalul de Teatru de Stradă „B-FIT in the Street”. Anul acesta, ajunge şi în cartiere

ARCUB anunţă că, în cadrul festivalului, sunt programate spectacole şi în cartierele bucureștene, în spiritul candidaturii orașului la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

„Una dintre prioritățile programului este extinderea activităților culturale și în zonele periferice ale Capitalei. De aceea, după ce ARCUB a organizat în acest an evenimentul Humuleștiul copiilor în parcul cu același nume din Ferentari, Centrul Cultural al Municipiului București revine pe 11 iunie în aceeași locație cu B-FIT in the Street!”, precizează ARCUB.

Astfel sâmbătă, între orele 18 și 20, trupa franceză Imperial Kikiristan va ține o serie de reprezentații în Parcul Humulești din Ferentari. Duminică, 12 iunie, italienii de la Flag Wavers Rioni vor fi prezenți între orele 17 și 19:30 în Parcul Moghioroș din Drumul Taberei.

Spectacole vor fi, de asemenea, în fiecare seară, între 9 şi 12 iunie, în Centrul istoric, Piața Universității şi Piața George Enescu. Aici vom vedea jocuri de foc și acrobații aeriene sau cai uriași, iar, pe timp de zi, numerele interactive de teatru de stradă îi vor face pe bucureșteni să dea nas în nas cu o adevărată galerie de tablouri umblătoare, contese, girafe, arlechini sau balerine de dimensiuni gigantice. Accesul la toate reprezentațiile din cadrul festivalului este gratuit.

Programul complet al festivalului și detalii despre trupele participante, AICI.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button