Începe etapa a doua de anvelopare a blocurilor din Sectorul 1. Vezi dacă blocul tău se află pe listă

03 iul. 2021
840 afișări
Începe etapa a doua de anvelopare a blocurilor din Sectorul 1. Vezi dacă blocul tău se află pe listă

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat sâmbătă pe pagina sa de Facebook continuarea anvelopării blocurilor din sectorul 1. Aceasta este a doua etapă de anvelopare și vizează nu mai puțin de 47 de blocuri.

Clotilde Armand, Primarul Sectorului 1, a adus clarificări privind stadiul lucrărilor din cadrul campaniei de anvelopare a blocurilor de locuințe din Sectorul 1. Potrivit acesteia, urmează să fie demarată cea de-a doua etapă a programului de anvelopare, etapă în care vor fi incluse nu mai puțin de 47 de blocuri ce necesită aceste lucrări.

„Demarăm cea de-a doua etapă a acestui program în care vor fi incluse alte 47 de blocuri care necesită lucrări de anvelopare.”, a anunțat Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Programul de anvelopare din Sectorul 1 este finanțat de Banca Europeană

Potrivit edilului, proiectul de anvelopare a blocurilor din Sectorul 1 beneficiază de finanțare din partea Băncii Europene de Investiții. De asemenea, Armand a precizat și faptul că în perioada următoare va fi lansată procedura de achiziție pentru anveloparea a alte 85 de imobile de pe aria Sectorului 1.

„Proiectul beneficiază de finanțare din partea Băncii Europene de Investiții. Lansăm în perioada următoare procedura de achiziție pentru proiectare pentru alte 85 de imobile.”, a mai scris edilul.

De asemenea, lucrările ce au fost începute la primele 30 de blocuri incluse în programul de anvelopare din acest an denumit „Programul de creștere a performanței energetice a clădirilor de locuințe” nu mai durează mult, fiind aproape gata.

„Lucrările la primele 30 de blocuri incluse în acest an în “Programul de creștere a performanței energetice a clădirilor de locuințe” sunt aproape de finalizare.”, a scris Clotilde Armand în încheierea postării sale.

Lista blocurilor incluse în campania de anvelopare se află pe site-ul primăriei de sector

Lista blocurilor care vor fi anvelopate este afișată pe site-ul Primăriei Sectorului 1 și poate fi accesată urmărind acest link. Acolo veți putea verifica lista blocurilor la care se încheie lucrările de anvelopare, blocurile unde vor fi începute lucrările de reabilitare termică în lunile următoare, lista blocurilor eligibile pentru semnarea Contractului de mandat (construite înainte de 1950), lista blocurilor care au nevoie de completarea sau actualizarea dosarelor, precum și lista blocurilor de locuințe care vor intra în etapa de proiectare.

Cookies