Începe deratizarea în subsolurile blocurilor din București. Se folosește un produs raticid

11 ian. 2022
219 Afișari
Începe deratizarea în subsolurile blocurilor din București. Se folosește un produs raticid
Începe deratizarea în subsolurile blocurilor din București. Se folosește un produs raticid

Compania Municipală Eco Igienizare București începe să efectueze marți, 11 ianuarie 2022, primul tratament de deratizare în subsolurile blocurilor din Capitală.

Începe deratizarea în subsolurile blocurilor din București. Se folosește un produs raticid. Deratizarea are loc conform Planului Unitar de Acțiune pentru anul 2022, declară Primăria Municipiului București.

Începe deratizarea în subsolurile blocurilor din București

Marți, 11 ianuarie 2022, Compania Municipală Eco Igienizare București demarează primul tratament din acest an pentru deratizarea subsolurile blocurilor care aparțin asociațiilor de proprietari și/sau de locatari de pe teritoriul Capitalei.

Te-ar mai putea interesa și: Primăria Capitalei a achitat INTEGRAL obligația de plată la termie. Este pentru prima dată în 10 ani

Primăria Capitalei anunță că potrivit Planului Unitar de Acțiune pentru anul 2022, aprobat prin Hotărârea nr. 447/27.12.2021 a Consiliului General al Municipiului București, toate aceste operațiuni de deratizare interioară la obiectivul B3 subsoluri, respectiv imobile cu spații destinate locuințelor de tip condominiu, asociații de locatari/proprietari, cămine de elevi, locuințe sociale, etc., se vor desfășura, periodic, așa cum a fost stabilit în calendarul anual.

Se folosește un produs raticid

AGRORAT PELLET este produsul raticid care se folosește pentru tratamentul de deratizare din subsolurile blocurilor. Produsul va fi pus în stații de intoxicare (în cutii de carton) și este sub formă de granule de culoare albastră, bogat în atractanți alimentari.

Produsul raticid conține bitrex, un repelent care are gust amar, menit să prevină consumul accidental de către alte animale. Acesta este destinat eliminării șoarecilor și șobolanilor care, prin natura locurilor pe care le vizitează deseori, prezintă pericol pentru sănătatea oamenilor, întrucât sunt purtători de bacterii sau virusuri (germeni patogeni) sau purici și căpușe (ectoparaziți).

Te-ar mai putea interesa și: Peste 440 de garaje din Sectorul 6 vor fi demolate. Scopul: noi locuri de parcare

Pentru ca aceste tratamente de deratizare să fie eficiente, operatorii CMEIB recomandă măsuri de împiedicare a accesului șoarecilor și șobolanilor, cum ar fi:

  • gurile de aerisire a subsolurilor să fie închise cu plase metalice;
  • golurile de țevi să fie reparate;
  • să fie menținută curățenia în spațiile aferente subsolurilor;
  • să fie evitată amplasarea apei sau a hranei pentru alte animale sau păsări.

Dacă doriți să faceți sesizări sau reclamații, puteți suna la numărul 0752.041.898 (disponibil non-stop) sau puteți trimite mail, la adresa sesiză[email protected].

Cookies