Începe curățenia pe Bulevardul Ferdinand și Șoseaua Pantelimon. PS2: Șoferii sunt rugați să nu lase mașinile parcate la trotuar | Calendar

02 iul. 2024
1390 afișări
Începe curățenia pe Bulevardul Ferdinand și Șoseaua Pantelimon. PS2: Șoferii sunt rugați să nu lase mașinile parcate la trotuar | Calendar
Începe curățenia pe Bulevardul Ferdinand și Șoseaua Pantelimon. PS2: Șoferii sunt rugați să nu lase mașinile parcate la trotuar | Calendar | Sursă foto: Primăria Sectorului 2 - Facebook

Primăria din Sectorul 2 le-a transmis bucureștenilor care sunt arterele pe care se va face curățenie în luna iulie. Pentru a permite curățarea temeinică și pentru a se putea igieniza până la bordură, șoferii sunt rugați să nu lase mașinile parcate pe carosabil.

Se face curățenie în Sectorul 2, pe arterele principale

Administrația publică a anunțat că acțiunile de curățare ale arterelor ce se află pe raza Sectorului 2 continuă și pe parcursul lunii iulie. Aceasta a fost începută în luna aprilie, echipele de salubrizare igienizând atât străzile, cât și marile bulevarde.

PS2 a informat și că operatorul va interveni atât mecanizat cât și manual:

🚍🫧🧹Pentru a curăța până la bordură și de pe trotuare praful și mizeria, operatorul de salubritate intervine atât cu utilaje mecanizate, cât și cu personal.

Astfel că, pentru a permite intervenția rapidă și eficientă a echipelor de salubrizare șoferii din Capitală sunt rugați să nu își lase mașinile parcate pe carosabil, în zonele unde se va face curat, în zilele menționate de Primărie.

Te-ar mai putea interesa și:

Calendarul transmis de Primărie

Iară care sunt străzile pe care urmează să se intervină pe parcursul acestei luni, și în ce zile:

În data de 4 iulie 2024

  • Se va interveni pe Bulevardul Ferdinand, pe segmentul cuprins între Gara de Est și Șoseaua Mihai Bravu, sensul de mers către Mihai Bravu.

În data de 11 iulie 2024

  • Se va interveni pe Șoseaua Pantelimon, între Strada Ion Heliade Rădulescu și intersecția cu Șoseaua Iancului, sensul de mers către Parcul La Lalele.

În data de 18 iulie 2024

  • Se va interveni pe Șoseaua Pantelimon, între Parcul La Lalele (aflat la intersecția Iancului) și Strada Ion Heliade Rădulescu, pe sensul de mers către Piața Obor.

În data de 25 iulie 2024

  • Se va interveni pe Șoseaua Pantelimon, între Bulevardul Chișinău și Cora Pantelimon, pe sensul e mers către Hipermarketul Cora.

Primăria a transmis și că se bazează pe cetățeni pentru menținerea curățeniei în sector. De asemenea, instituția le mulțumește celor care nu fac mizerie și nu aruncă deșeurile pe jos:

🚮Contăm și pe susținerea voastră pentru un mediu mai curat. Mulțumim tuturor celor care folosesc coșurile și nu aruncă gunoiul pe jos!

Cookies