LA MINE-N CARTIERȘTIRI

Începe curățenia de primăvară în Sectorul 2. Provocarea lansată de edil

Curățenia de primăvară în Sectorul 2 va începe luni, 1 martie, a anunțat, pe Facebook, primarul Radu Mihaiu.

Curățenia de primăvară în Sectorul 2 va începe luni, din Parcul Plumbuita. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a lansat o provocare locuitorilor care vizitează acest loc, spunând că nu este greu de strâns gunoiul, ci de menținut curățenia.

”Pornim cu Parcul Plumbuita, un loc cu un potențial enorm, dar care a fost lăsat să se afunde în gunoaie. Împreună cu Apele Române vom curăța atât lacul cât și întreaga zonă. Apoi vom lua rând pe rând cartierele și vom elibera sectorul de deșeuri. Toată luna martie va fi despre curățenie.

Să luăm gunoiul nu e complicat. E doar muncă. Să păstrăm curățenia, asta va fi o provocare.

Mult prea mult timp Sectorul 2 a fost un sat fără câini. Puțin câte puțin, spațiul public s-a degradat. Mizeria atrage și mai multă mizerie fiindcă oamenii de bună credință renunță. Atâta timp cât azi cureți și mâine e murdar la loc îți pierzi speranța că poți face o diferență.

Ca să ieșim din acest cerc vicios e nevoie să fim fermi. Să aplicăm legea la sânge. Orice abatere va fi amendată. Orice teren neîngrijit supraimpozitat. Orice amplasament ilegal pe spațiul public desființat.  Altfel nu se poate”, a declarat Radu Mihaiu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button