LA MINE-N CARTIER

Începe curățenia de primăvară – „Păstrăm Sectorul 6 curat împreună!”

Programul, care îşi propune să schimbe aspectul întregului sector, se va desfăşura în perioada 2 martie – 10 aprilie 2015 şi va cuprinde lucrări specifice curăţeniei de primăvară: curăţarea zonelor verzi şi a arborilor din jurul imobilelor de locuit, a locurilor de joacă şi de odihnă; spălarea mecanică a principalelor artere de circulaţie; identificarea arborilor de pe aliniamentele stradale, în vederea efectuării tăierilor de corecţie necesare; colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor vegetale, se arată într-un comunicat de presă remis redacției. 

Campania „Păstrăm Sectorul 6 curat împreună!” va fi realizată cu ajutorul echipelor Admnistraţiei Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane Sector 6, ale agenţilor şi inspectorilor Poliţiei Locale, dar şi cu sprijinul cetăţenilor, pe care primarul Rareş Mănescu îi invită să fie alături de administraţia locală, în vederea asigurării unui mediu de viaţă curat şi sănătos pentru întreaga comunitate.

Concret, de luni, 2 martie 2015, şi până în Săptămâna Mare, ADPDU va acţiona zilnic pe teren cu peste 250 de lucrători şi 100 de utilaje. Inspectorii Direcţiei Protecţia Mediului vor monitoriza, în mod permanent, activitatea A.D.P.D.U. Sector 6 şi modul în care efectuează lucrările de salubrizare şi înfrumuseţare a spaţiilor verzi.

Cetăţenii care doresc să semnaleze anumite zone, unde este nevoie de intervenţia echipelor, au la dispoziţie numerele de telefon: 021.9546 şi 021.413.16.20 şi adresele de mail comunicare@primarie6.ro şi office@politia6.ro. Totodată, important de ştiut este că pe site-ul Primăriei, www.primarie6.ro/curatenia-de-primavara/, locuitorii Sectorului 6 pot depune sesizări însoţite de fotografii ale locaţiilor în care consideră că este nevoie ca echipele de curăţenie să acţioneze.

„Mizez pe sprijinul dumneavoastră, membri ai comunităţii Sectorului 6, în realizarea curăţeniei generale. Nu ezitaţi să ne contactaţi, vom da dovadă de promptitudine în intervenţiile noastre”, a afirmat Rareş Mănescu, Primarul Sectorului 6.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button