Începe curățenia de primăvară în Sectorul 6. Locuitorii pot depune sesizări la Primărie

de:
02 mart. 2015
2 Afișari
Începe curățenia de primăvară în Sectorul 6. Locuitorii pot depune sesizări la Primărie

Programul „Păstrăm Sectorul 6 curat împreună!” îşi propune să schimbe aspectul întregului sector, se va desfăşura până pe 10 aprilie şi va cuprinde lucrări specifice curăţeniei de primăvară: curăţarea zonelor verzi şi a arborilor din jurul imobilelor de locuit, a locurilor de joacă şi de odihnă; spălarea mecanică a principalelor artere de circulaţie; identificarea arborilor de pe aliniamentele stradale, în vederea efectuării tăierilor de corecţie necesare; colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor vegetale.

Campania „Păstrăm Sectorul 6 curat împreună!” va fi realizată cu ajutorul echipelor Admnistraţiei Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane Sector 6, ale Poliţiei Locale, dar şi cu sprijinul cetăţenilor, pe care primarul Rareş Mănescu îi invită să fie alături de administraţia locală, în vederea asigurării unui mediu de viaţă curat şi sănătos pentru întreaga comunitate, se arată într-un comunicat de presă remis B365.ro.

„Concret, de astăzi, şi până în Săptămâna Mare, ADPDU va acţiona zilnic pe teren cu peste 250 de lucrători şi 100 de utilaje. Inspectorii Direcţiei Protecţia Mediului vor monitoriza, în mod permanent, activitatea A.D.P.D.U. Sector 6 şi modul în care efectuează lucrările de salubrizare şi înfrumuseţare a spaţiilor verzi”, spun reprezentanții ADPDU Sector 6.

Cetăţenii care doresc să semnaleze anumite zone, unde este nevoie de intervenţia echipelor, au la dispoziţie numerele de telefon: 021.9546 şi 021.413.16.20 şi adresele de mail [email protected] şi [email protected].

Totodată, important de ştiut este că pe site-ul Primăriei, www.primarie6.ro, locuitorii Sectorului 6 pot depune sesizări însoţite de fotografii ale locaţiilor în care consideră că este nevoie ca echipele de curăţenie să acţioneze. 

Cookies