LA MINE-N CARTIER

Începe curățenia de primăvară, în Sectorul 4

Nu este vorba doar de curățenie, ci și de înlocuit mobilier stradal stricat, sau alte reparații. Iată comunicatul postat de Cristian Popescu Piedone, pe Facebook: 

„Găsiţi mai jos scrisoarea pe care o vom trimite zilele următoare tuturor asociaţiilor de proprietari, prin care anunţ începerea curăţeniei de primăvară la noi în sector. Pentru a nu exista dubii, nu cer nimănui să pună mâna pe mătură, ci doar să li se acorde sprijin echipelor specializate şi, poate cel mai important, să încercăm să păstrăm curăţenia.
„Prieteni,
Odată cu apropierea Primăverii, declarăm din nou COD ROŞU LA CURĂŢENIE! Vă chem, ca în fiecare an petrecut alături de voi de la învestitura mea ca Primar, să FACEM CURĂŢENIE!
Contez pe implicarea voastră în acţiunea de salubrizare propusă de Primăria Sectorului 4, rugându-vă să sprijiniţi demersurile echipelor din cadrul S.C. REBU S.A. şi A.D.P.P. Sector 4.
Acestea vor acţiona începând cu 2 martie a.c., simultan pe marile artere de circulaţie, cât şi pe străzile laterale, între blocuri, acasă la cetăţean. Programul se va desfăşura pe parcursul a 5 săptămâni, zilnic, de luni până vineri, în intervalul 8.30 – 18.30. În cadrul acestuia, în completarea activităţilor zilnice, întreprinse în scopul salubrizării şi igienizării Sectorului 4, S.C. REBU S.A. va acţiona intensiv pe aleile dintre blocuri, a locurilor din parcajele de reşedinţă, precum şi a căilor de acces în unităţile de învăţământ, şcoli şi instituţii publice.
Vor fi efectuate operaţiuni de măturat şi spălat, mecanizat şi manual, a carosabilului şi trotuarelor, cât şi de ridicare a deşeurilor voluminoase, a celor rezultate din construcţii, cât şi a celor provenind din echipamente casnice şi electrocasnice uzate. Coşurile de gunoi deteriorate vor fi înlocuite, la fel şi panourile de gard deteriorate, ce împrejmuiesc terenurile virane.
Pe de altă parte, în urma solicitărilor primite din partea dumneavoastră, ulterior obţinerii avizelor de la Administraţia Lacuri, Parcuri, Agrement din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, A.D.P.P. Sector 4 va realiza toaletarea arborilor aflaţi în aliniamentele stradale, parcuri sau în preajma imobilelor de locuit.
De asemenea, se va trece la repararea şi înlocuirea mobilierului urban deteriorat – bănci, pergole, a gardurilor care împrejmuiesc spaţiile verzi. De altfel, lucrătorii A.D.P.P. vor efectua operaţiuni de salubrizare şi igienizare în cadrul locurilor de relaxare dintre blocuri – grădini de cartier şi locuri de joacă. Aparatele de joacă vor fi reparate, iar, acolo unde situaţia o va impune, acestea vor fi înlocuite.
Şi fântânile din marile intersecţii vor fi curăţate, cu schimbarea proiectoarelor deteriorate, pentru iluminarea corespunzătoare a respectivelor amenajări peisagistice. Acţiunile de plantare a materialului dendrologic, fie că vorbim de sădirea de plante perene tip „4 anotimpuri” sau de arbori în parcuri, aliniamente stradale, între blocuri sau în orice altă zonă deficitară din acest punct de vedere, vor debuta odată cu încălzirea vremii, în apropierea Sărbătorilor Pascale.
În toată această perioadă, prioritatea noastră numărul 1 va fi salubrizarea şi igienizarea întregului teritoriu al Sectorului. Ca şi până acum, am mare încredere în parteneriatul Primărie – Cetăţean şi vă rog din nou să sprijiniţi demersurile noastre, pentru că numai împreună, putem conferi Sectorului 4 aspectul curat şi civilizat pe care ni-l dorim cu toţii!
Vă mulţumesc!
Cristian Popescu – Piedone,
Primarul vostru „


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button