ARHIVA B365

Începe „Crosul generaţiilor”, în Capitală, cu premii consistente pentru participanţi

Întrecere sportivă este dotată cu premii substanţiale și va avea loc sâmbătă, 7 iunie 2014, de la ora 09.00, în zona Stadionului Naţional „Lia Manoliu” – din faţa sălii de atletism de pe strada Maior Vasile Coravu.

Aflat la cea de-a IX-a ediţie, „Crosul Generaţiilor” este o competiţie de masă, ce are ca scop încurajarea practicării mişcării în aer liber şi menţinerea sănătăţii prin activități sportive.

La ediția din acest an sunt aşteptați numai locuitori sectorului 2, mulți dintre aceștia având experienţa ediţiilor anterioare când au câștigat premii substanțiale oferite de organizator, motiv pentru care şi-au anunţat deja participarea şi în acest an.

Înscrierile la cros se vor face cu începere de la ora 09.00 până la ora 10.30, în faţa Sălii de Atletism „Lia Manoliu”, din strada Maior Vasile Coravu.
Concursul se va desfăşura pe nouă categorii de vârstă, respectiv:
· 7- 8 ani,
· 9 – 10 ani,
· 11- 14 ani,
· 15 – 18 ani,
· 19 – 25 ani,
· 26 – 35 ani,
· 36 – 45 ani,
· 46 – 55 ani
· peste 56 de ani.

Startul va fi dat de primarul Neculai Onțanu la ora 10.30, traseul competiţiei fiind diferenţiat astfel:
– pentru categoria de vârstă 7 – 10 ani – distanţa traseului este de 400 m,
– pentru celelalte categorii de vârstă – distanţa traseului este de 1.800 m.

Traseul competiţiei a fost stabilit să se desfăşoare după cum urmează: plecarea din fața sălii de atletism a Complexului Naţional „Lia Manoliu” situată pe strada Maior Vasile Coravu, Parcul „Naţional” (aleea principală),
bulevardul Basarabia (trotuar), aleea Belvedere și sosirea în fața sălii de atletism.

În cadrul festivităţii care va avea loc la finalul competiţiei sportive, primii cinci finalişti de la fiecare categorie de vârstă vor primi din partea edilului Neculai Onţanu o serie de premii substanţiale.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button