Începe COMIC CON 2014. Actori din Game of Thrones,Supernatural şi Harry Potter,prezenţi la Bucureşti

de:
09 mai 2014
1 Afișari
Începe COMIC CON 2014. Actori din Game of Thrones,Supernatural şi Harry Potter,prezenţi la Bucureşti

COMIC CON 2014. East European Comic Con (EECC) începe vineri, 9 mai 2014, de la ora 14.30, în Pavilionul C6 al Centrului Expoziţional ROMEXPO. La evenimentul de deschidere a ediției cu numărul 2 a convenței EECC vor fi prezentaţi şi invitații de onoare: Jason Momoa, Mark Sheppard şi Natalia Tena.

COMIC CON 2014. Jason Momoa, interpretul lui Khal Drogo în serialul de televiziune Game of Thrones, Mark Sheppard, cunoscut pentru rolul lui Crowley, The King of Hell, în serialul Supernatural și Natalia Tena, Nymphadora Tonks în Harry Potter and the Order of the Pheonix, vor fi disponibili, conform programului, pentru o scurtă sesiune de întrebări.

COMIC CON 2014. East European Comic Con (EECC) se adreseaza tuturor pasionaților de benzi desenate, anime/manga, SF, seriale, jocuri video, boardgames (jocuri de societate), tehnologie și are o perioadă de desfășurare de 14 luni, începând cu data de 30 martie 2013.

COMIC CON 2014. Ca obiectiv general, EECC propune constituirea unui univers în care toți fanii SF ajung să-și întâlnească actorii, autorii sau artiștii preferați și să interacționeze cu aceștia. În plus, pentru o scurtă perioadă, EECC oferă comercianților ocazia de a relaționa direct cu clienți din grupul țintă. De asemenea, datorită faptului că evenimentul se adresează tuturor iubitorilor de SF din întreaga lume, East European Comic Con va juca un rol important în ceea ce privește dezvoltarea turismului în România în perioada desfășurării convenției, potrivit organizatorilor.

Cookies