Începe cel mai mare festival de Internet, ICEEfest, la Bucureşti. 7 motive să mergi acolo

de:
25 mai 2016
0 Afișari
Începe cel mai mare festival de Internet, ICEEfest, la Bucureşti. 7 motive să mergi acolo

Organizatorii evenimentului anunţă că în următoarele 4 zile, până pe 30 mai, vor fi discounturi care vor aplica la un pachet de minim 15 bilete achiziţionate pentru angajaţii sau partenerii de afaceri (detalii despre oferta specială ICEEfest – puteţi primi trimiţând un mail AICI).

Potrivit organizatorilor, sunt 7 argumente pentru ca să mergi la ICEEfest (În afara faptului că, în doar 4 zile, biletele se vor scumpi)

1. Se întâmplă la Bucureşti. ICEEfest este cel mai amplu şi variat festival dedicat Internetului din Europa Centrala şi de Est: economiseşti sume importante pe care, altfel, le-ai cheltui pe avioane şi cazări în Paris, Lisabona sau Dublin, unde se întâmplă, de obicei, festivaluri de o asemenea amploare.

2. Investeşti eficient în viitorul tău. Tehnologia schimbă totul şi performanţa în ceea ce faci e afectată direct de înţelegerea timpurie a principalelor tendinţe. Poţi să vezi în doar două zile (9 si 10 iunie) de training intensiv peste100 de speakeri şi traineri internaţionali de la cele mai mari companii globale. Festivalul este deschis de discursul Netflix, prima prezentare de acestfel din regiune. În agenda vei găsi, de altfel, o listă impresionantă de companii si produse despre care poţi afla informaţii neflitrate: Google, Facebook, Waze, Instagram, LinkedIn, Yahoo, Tumblr, TripAdvisor, Shazam, CNN, BBC, Vice, Euronews, Eurosport, Discovery şi mulţi, mulţi alţii.

3. Ai de unde alege, indiferent de subiectele care te interesează. De la creativitate până la conţinut, de la tehnici avansate de monetizare a traficului online până la tehnologii care să te ajute să fii performant sau să generezi vânzări, continuând cu modalităti de viralizare a campaniilor, de utilizare a realităţii virtuale şi nu numai, avem o mulţime de subiecte pe care le abordăm cu acelaşi interes. Aceasta este Agenda actualizată pentru fiecare dintre scenele festivalului: INNOVATION 1 / INNOVATION 2/FOCUS/ICEEhealth. DETALII, PE MEDIAFAX. 

Cookies