Începe adevărata reformă în Poliția Locală Sector 1. ”Grupul infracțional a fost învins”

25 feb. 2021
284 Afișari
Începe adevărata reformă în Poliția Locală Sector 1. ”Grupul infracțional a fost învins”

Clotilde Armand anunță adevărata reformă în Poliția Locală Sector 1. Edilul și-a declarant Victoria pe Facebook, după ședinta Consiliului Local al Sectorului 1.

Clotilde Armand a declarat, după ședința CL S1, că începe adevărata reformă în Poliția Locală Sector 1.

Consiliul Local al Sectorului 1 a votat astăzi pentru reorganizarea Poliției Locale și pentru eficientizarea activității acestei instituții. În ședința de joi, 25.02.2021, a fost aprobat proiectul de reorganizare a Poliției Locale Sector 1 cu o largă majoritate: 18 voturi pentru, 6 abțineri și 2 voturi împotrivă.

Prin acest proiect, spune Primăria Sectorului1, sunt reduse substanțial funcțiile de conducere din cadrul Poliției Locale, sunt eliminate suprapunerile de atribuții, sunt comasate activitățile similare și optimizate activitățile structurilor de ordine publică și de inspecție.

„Reorganizarea Poliției Locale era o problemă de siguranță națională în condițiile în care o parte dintre cei care poartă uniforma de polițist făcuseră pact cu Mafia și aveau o agendă personală, diferită de cea a cetățeanului. Doresc să le mulțumesc consilierilor locali care au decis să lucreze pentru cetățeni și nu împotriva lor. Grupul infracțional care a condus până acum Poliția Locală a Sectorului 1 a fost învins. De astăzi începe adevărata reformă a acestei instituții”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Reformă în Poliția Locală Sector 1. Ce prevede proiectul

Proiectul prevede reducerea funcţiilor de conducere de la 31 la 16, eliminarea suprapunerilor de atribuţii, comasarea activităţilor similare, precum şi optimizarea activităţii structurilor de ordine publică şi de inspecţie.

Noua variantă a proiectului include o transformare a Serviciului Disciplina în Construcţii, ale cărui atribuţii se transferă în mare parte în cadrul Aparatului de specialitate al primarului, a menţionat autoritatea locală.

Un proiect privind reducerea funcţiilor de conducere la Poliţia Locală de la 31 la 12, în mare majoritate de la structurile suport, eliminarea suprapunerilor, comasarea activităţilor similare desfăşurate de unele structuri, creşterea numărului funcţiilor publice de execuţie cu 18 şi una de personal contractual a fost respins de Consiliul Local Sector 1 în şedinţele din 28 ianuarie şi 3 februarie.
Cookies