Utile

Începând de AZI, în București, apar două linii de autobuz. Modificările anunțate de STB

Încă de săptămâna trecută, STB îi anunța pe bucureșteni de apariția celor două linii de autobuz. Așadar, trecem în revistă noutățile care se aplică începând cu ziua de luni, 27 decembrie 2021.

Începând de AZI, în București, apar două linii de autobuz. Modificările anunțate de STB, potrivit informațiilor oficiale transmise de Societatea de Transport București, încă de zilele trecute.

Începând de AZI, în București, apar două linii de autobuz

Începem prin a vă aminti că autobuzul cu indicativul 781 (care circula pe traseul „Gara Basarab” – „ELI-NP Măgurele”) dispare din București. Linia acestuia este desființată, începând de luni, 27 decembrie 2021.

Te-ar mai putea interesa și: Autobuzele din București continuă să meargă pe liniile de tramvai. Anunțul a fost făcut de STB

Tot din data de 27 decembrie 2021, apare autobuzul cu indicativul 487, care va circula pe traseul „ELI-NP Măgurele” și „Bulevardul Vasile Milea”, după cum urmează:

  • pe sensul de mers spre capătul de linie „Bd. Vasile Milea”: capătul de linie „ELI-NP Măgurele”, Strada Reactorului, Strada Atomiștilor, unde autobuzul va întoarce în rondul de la intersecția Strada Atomiștilor/Strada Aluniș, apoi pe Strada Atomiștilor, Șoseaua București-Măgurele, Strada Antiaeriană, Drumul Sării, Strada Nicolae Găină, Drumul Taberei, Bulevardul Vasile Milea, Bulevardul Timișoara;
  • pe sensul de mers spre capătul de linie „ELI-NP Măgurele”: capătul de linie „Bd. Vasile Milea”, Bulevardul Timișoara, Drumul Sării, Strada Antiaeriană, Șoseaua București-Măgurele, Strada Atomiștilor, unde autobuzul va întoarce în rondul de la intersecția Strada Atomiștilor/Strada Aluniș, apoi pe Strada Atomiștilor, Strada Reactorului.

Modificările anunțate de STB

O a doua linie de autobuz apare tot începând de luni, 27 decembrie, în București, anunță Societatea de Transport București – STB. Apare autobuzul cu indicativul 322 care va circula pe Prelungirea Ghencea, între capătul de linie „Cartier Rezidențial Dimri” și capătul de linie „Parcul Drumul Taberei”.

Ce traseu va avea autobuzul 322:

– pe sensul de mers spre capătul de linie „Parcul Drumul Taberei”: capătul de linie „Cartier Rezidențial Dimri”, Prelungirea Ghencea, Strada Râul Doamnei, Drumul Taberei (în partea de sud), Strada Brașov, unde autobuzele 322 vor întoarce în stația „Parcul Drumul Taberei”;

– pe sensul de mers spre capătul de linie „Cartier Rezidențial Dimri”: capătul de linie „Parcul Drumul Taberei”, Strada Brașov, Prelungirea Ghencea, potrivit informațiilor transmise de STB.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button