Începând de astăzi, autobuzele liniei 243 nu vor mai opri în stația „INML”, pe sensul spre „CFR Constanța”, a anunțat TPBI

08 iul. 2023
3029 Afișari
Începând de astăzi, autobuzele liniei 243 nu vor mai opri în stația „INML”, pe sensul spre „CFR Constanța”, a anunțat TPBI
Începând de astăzi, autobuzele liniei 243 nu vor mai opri în stația „INML”, pe sensul spre „CFR Constanța”, a anunțat TPBI. Sursa foto: Facebook/ Societatea de Transport București - STB SA

TPBI a anunțat că autobuzele liniei 243 nu vor mai opri în stația „INML”, pe sensul spre „CFR Constanța”, începând de sâmbătă, 8 iulie 2023.

Care este cauza acestei modificări

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a anunțat, potrivit Info Trafic București și Ilfov, că autobuzele liniei 243 nu vor mai opri în stația „INML”, pe sensul spre „CFR Constanța”.

Modificarea va începe de sâmbătă, 8 iulie 2023. Cauza acestei schimbări este demararea unor lucrări de construire a unei benzi de circulație pe Șoseaua Vitan –  Bârzești, înainte de intersecția cu Str. Iuliu Hațieganu.

Autobuzele liniei 243 nu vor mai opri în stația „INML”, pe sensul spre „CFR Constanța”
Începând de sâmbătă, 08.07.2023, autobuzele liniei 243 nu vor mai opri în stația „INML”, situată pe Șoseaua Vitan-Bârzești, pe sensul de mers spre terminalul „CFR Constanța”. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus această măsură ca urmare a demarării lucrărilor de construire a unei benzi de circulație pe Șos. Vitan-Bârzești, înainte de intersecția cu Str. Iuliu Hațieganu.” a transmis un membru al grupului InfoTrafic.

Liniile 23 și 27 vor fi deviate sâmbătă

Sâmbătă, 8 iulie 2023, liniile de tramvai 23 și 27 vor fi deviate și va fi introdusă o linie navetă. Acest lucru se întâmplă din cauza unor lucrări la calea de rulare a tramvaielor de la intersecția Bd. Octavian Goga/ Calea Vitan/ Calea Dudești.

Devierea va ține până la ora 14:00.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus modificarea traseelor liniilor 23 și 27 în ziua de sâmbătă, 8 iulie 2023, de la începutul programului și până la ora 14.00, pentru a permite executarea unor lucrări la calea de rulare a tramvaielor de la intersecția Bd. Octavian Goga / Calea Vitan / Calea Dudești.” a transmis TPBI.

Liniile 23 și 27 vor funcționa pe următoarele trasee:

  •  Linia 23 va funcționa pe sensul spre „Faur Poarta 4”, pe traseul de bază între terminalul „Zețarilor” și intersecția Bd. Octavian Goga/ Calea Vitan. După aceea, va funcționa pe un traseu modificat pe Calea Vitan, Șos. Mihai Bravu, Bd. Camil Petrescu, revenind apoi pe traseul actual. Sensul opus al liniei 23 nu va fi modificat.
  • Linia 27 va funcţiona, pe sensul spre „Chimopar”, pe traseul de bază ȋntre terminalul „Piaţa Unirii” și intersecția Bd. Octavian Goga / Calea Vitan, apoi pe un traseu modificat pe Calea Vitan, Şos. Mihai Bravu, Bd. Camil Ressu, revenind apoi pe traseul actual. Sensul opus nu va fi modificat.

Pentru a asigura transportul călătorilor în zona în care nu vor circula tramvaiele, TPBI va înființa linia navetă de autobuz 627, care va funcționa pe următorul traseu:

  • Staţia „Dristorului”, Bd. Camil Ressu, Calea Dudești, Str. Lucian Blaga, Bd. Unirii, Bd. Mircea Vodă, Bd. Corneliu Coposu, Str. Sf. Vineri, terminal „Piaţa Sf. Vineri‟, cu ȋntoarcere pe Str. Sf. Vineri, Bd. Mircea Vodă, Bd. Unirii, Str. Lucian Blaga, Calea Dudești, Şos. Mihai Bravu, Str. Dristorului, Bd. Camil Ressu, stația „Dristorului”.

Te-ar putea interesa și:

Cookies