Încep tratamentele împotriva căpușelor, anunță Compania Eco Igienizare. Vor fi aplicate pe toate suprafețele cu vegetație de pe domeniul public din București

18 mart. 2024
130 Afișari
Încep tratamentele împotriva căpușelor, anunță Compania Eco Igienizare. Vor fi aplicate pe toate suprafețele cu vegetație de pe domeniul public din București
Încep tratamentele împotriva căpușelor, anunță Compania Eco Igienizare. Vor fi aplicate pe toate suprafețele cu vegetație de pe domeniul public din București | Sursa foto: Facebook - Nicușor Dan

Compania Municipală Eco Igienizare începe luni, 18 martie, aplicarea tratamentelor pentru combaterea căpușelor. Anul acesta se vor efectua 5 tratamente pe durata sezonului cald.

Compania Eco Igienizare începe tratamentele pentru căpușe

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat pe pagina de Facebook că astăzi, 18 martie, Compania Municipală Eco Igienizare începe aplicarea tratamentelor pentru combaterea căpușelor.

Compania Municipală Eco Igienizare va efectua pe parcursul acestui an 5 tratamente, în sezonul cald, conform Programului Unitar de Acțiune aprobat de Consiliul General al Municipiului București.

Tratamentele vor fi aplicate pe toate suprafețele cu vegetație ale domeniului public, precum parcuri, grădini publice, locuri de agrement, cimitire și spații sau terenuri aferente imobilelor (asociații de locatari/proprietari, cămine de elevi, locuințe sociale etc.).

Pentru sesizări și reclamații în legătură cu apariția oricăror focare de infestare în Capitală, bucureștenii pot contacta Compania Municipală Eco Igienizare la numărul de Dispecerat disponibil non-stop: 0752.041.898 și la adresa de mail [email protected].

Compania a început tratamentele împotriva rozătoarelor

Compania Municipală Eco Igienizare transmitea, la începutul acestei luni, au început tratamentele de deratizare (combatere șobolani) aferent următoarelor obiective:

  • guri de vizitare, cămine și canale aferente sistemului de transport și distribuție agent termic în sistem centralizat.
  • puncte termice aferente sistemului de transport și distribuție agent termic în sistem centralizat.

Compania informa atunci că pentru tratamentele de deratizare pe spațiile exterioare și interioare (subsoluri tehnice) se folosește produsul raticid RACUMIN EXPERT, acesta fiind amplasat în stații de intoxicare PVC.

De asemenea, de pe data de 4 martie, a început și efectuarea tratamentului de dezinsecție pentru obiectivul:

  • guri de vizitare,
  • cămine,
  • canale aferente sistemului de transport și distribuție agent termic în sistem centralizat.

Produsul biocid folosit pentru tratamentele de dezinsecție este SOLFAC TRIO EC 140, produs avizat de Ministerul Sănătății, prin Comisia Națională de Biocide.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies