LA MINE-N CARTIER

Încep lucrările la parcarea subterană de 400 de locuri de la capătul Șoselei Pantelimon

„Autorizatia de construire pentru aceasta parcare a fost deja eliberata. Lucrarile vor incepe in cateva saptamani, in functie de vreme. In plus, trebuie mutata fantana arteziana care se afla acolo”, a declarat pentru hotnews.ro Ion Dedu, seful Directiei de Infastructura din cadrul Primariei Capitalei.

Parcarea subterană va fi utilizată ziua de cei care tranzitează Capitala, iar pe timpul nopții de locuitorii din zonă. Pentru a încuraja utilizarea parcării de cei care vin din afara Bucureștiului, Primăria intenționează să instituie un tarif diferențiat. „Vor fi tarife diferențiate pe timp de zi și pe timp de noapte. Pentru cei care vin din afara Bucureștiului, își lasă mașina în parcarea park&ride și circulă prin oraș cu mijloacele de transport în comun vom impune un tarif mai mic pentru a-i încuraja să renunțe la mașini în favoarea transportului în comun”, a precizat Ion Dedu.  

Construirea parcarii subterane a fost cuplata cu lucrarile de reabilitare a Soselei Pantelimon si Soselei Iancului, fiind scoase impreuna la licitatie. Lucrarile se ridica la circa 70 milioane de euro, iar licitatia a fost castigata de consortiul alcatuit din firmele Tehnologica Radion, TIAB si Via Proiect. Reprezentantii Primariei Capitalei promit ca vor finaliza cele doua bulevarde in toamna anului 2014.

Citește și:

Șoselele Pantelimon și Iancului vor fi reconfigurate. CUM VOR ARĂTA 

Cum merg lucrările de modernizare pe şoselele Iancului şi Pantelimon şi când vor fi gata. FOTO 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button