LA MINE-N CARTIER

Încep lucrările la o nouă PARCARE CU 6 ETAJE în Bucureşti. CINE o foloseşte şi cât va costa un loc

PARCARE SUPRAETAJATĂ OBOR. „Estimez că lucrările la noua parcare supraetajată, ce va fi construită pe str. Ziduri Mişi nr.4, vor începe în luna septembrie 2016 şi vor fi gata până la jumătatea anului viitor. Va fi una dintre cele mai moderne parcări din Capitală„, a declarat primarul Sectorului 2, Mugur Toader Mihai, potrivit romaniatv.net.

Noua parcare din zona Pieţei Obor va avea un regim de înălţime compus din parter + 5 etaje + al 6-lea retras.

În timpul zilei, parcarea supraetajată va putea fi folosită în regim de închiriere cu plata la oră de toţi cei interesaţi, iar pe parcursul nopţii va putea fi folosită de riverani. Deocamdată, nu a fost stabilit un preţ de închiriere însă va fi unul accesibil, în jurul sumei de 2 lei/oră„, a explicat edilul Sectorului 2.

Smart-parkingul supraetajat va fi construit pe str. Ziduri Moşi nr.4, la capătul pieţei Obor spre Pantelimon unde, acum, funcţionează o simplă parcare la sol. Noua clădire va fi ridicată pe un teren de 885 de metri pătraţi administrat de Primăria Sectorului 2. Tot pe str. Ziduri Moşi nr.23, Primăria Sectorului 2 a mai pus la dispoziţia celor care îşi fac cumpărăturile la piaţa Obor o parcare publică cu o capacitate de 300 de locuri, amenajată la sol.

Noua parcare inteligentă este compusă din trei corpuri de clădire, lipite între ele, ce sunt amplasate pe un teren în formă de triunghi, în care una din laturi are regim de înălţime P+1, altă latură P+6 retras, iar alta P+5 şi va fi proiectată pentru un număr total de aproape 120 de locuri de parcare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button