ȘTIRI

Încep lucrările la cele două parcări de tip park&ride din Bucureşti. Unde vor fi amplasate

În următoarea perioadă, în Bucureşti, vor începe lucrările la două astfel de parcări, informează Adevărul.ro. Una dintre ele va fi construită la capătul şoselei Pantelimon, iar a doua pe Bulevardul Aerogării.

Cea de pe Bulevardul Autogării va fi ridicată la capătul liniei 5 de tramvai, lângă Aeroportul Băneasa, şi va avea 200 de locuri. Mai multe detalii depre parcarea de tip park&ride de pe Autogării găsiţi aici.

Parcarea de la capătul şoselei Pantelimon va avea 400 de locuri, construirea acesteia fiind cuplată cu lucrările de reabilitare de pe şoseaua Iancului şi şoseaua Pantelimon, costurile lucrărilor ridicându-se la suma de 294 de milioane de lei, după cum a povestit Ion Dedu, directorul Direcţiei de Infrastructură din cadrul Primăriei Capitalei, care a adăugat, de asemenea: „Constructorul are tot ce îi trebuie. Etapa premergătoare ţine de mutarea unei fântânii arteziene care se află pe acel amplasament.“

După cum B365.ro a povestit aici, Primăria Capitalei intenționează să construiască mai multe parcări de acest gen. Ele sunt destinate navetiştilor şi vor fi poziţionate în apropierea staţiilor mijloacelor de transport. Astfel, cei care vin din afara oraşului îşi vor putea lăsa maşinile în aceste parcări, urmând ca mai apoi să se deplaseze în oraş cu ajutorul mijloacelor de transport în comun. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button