Încep lucrările de refacere a MARCAJELOR RUTIERE pe principalele artere din Capitală. VEZI STRĂZILE

de:
22 iul. 2016
0 Afișari
Încep lucrările de refacere a MARCAJELOR RUTIERE pe principalele artere din Capitală. VEZI STRĂZILE

Astfel, vor fi refăcute marcajele rutiere pe un număr de 49 de străzi din București, printre care: strada Izvor, Splaiul Independenței, șoseaua Mihai Bravu, b-dul Regina Elisabeta, b-dul Libertății, b-dul Mihail Kogălniceanu, Calea Griviței, strada Gării de Nord, b-dul Gheorghe Magheru, Splaiul Unirii, b-dul Tineretului, b-dul Dacia, Calea Giulești, b-dul Expoziției, b-dul Barbu Văcărescu, b-dul Kiseleff, b-dul Mărăști, strada Mihai Eminescu.

Durata de execuție a lucrărilor este de aproximativ 4 luni. Municipalitatea a decis să înceapă lucrările de refacere a marcajelor rutiere în această perioadă, luând în calcul condițiile meteorologice potrivite și traficul redus datorat perioadei de vacanță.

În acest context, PMB a transmis organizatorului evenimentului VIA Sport, care are loc pe b-dul Kiseleff în fiecare weekend, unde încep lucrările vineri seară, să elibereze zona, în conformitate cu art.10, lit. b din Legea nr.60/1991, republicată, care interzice „desfășurarea adunărilor publice atunci când, în perioada, locul și pe traseele unde acestea ar urma să se desfășoare se execută lucrări edilitar-gospodărești”.

Cu toate acestea, Primăria Capitalei menționează că organizatorul a refuzat alte zone oferite de desfășurare a evenimentului.

Primăria Municipiului București susține evenimentele culturale și sportive din Capitală, acordând în acest sens sprijin tuturor organizatorilor pentru ca astfel de manifestări să poată avea loc în condiții optime de siguranță„, se menționează în comunicat.

Cookies