Încep înscrierile la RIUF, cel mai mare târg internaţional de universităţi din ţară, ediţia 2015

de:
17 feb. 2015
0 Afișari
Încep înscrierile la RIUF, cel mai mare târg internaţional de universităţi din ţară, ediţia 2015

RIUF dă startul înscrierilor pentru cea de-a XVI-a ediție și le propune tinerilor români să înceapă să își facă planurile pe mai departe, indiferent dacă se gândesc la un program de licență sau de master. Toți cei interesați să participe sunt invitați să completeze formularul de înscriere și vor rămâne, astfel, permanent la curent cu toate informațiile referitoare la programul și activitățile din cadrul evenimentului.

Inițiat și organizat de Grupul EDUCATIVA, RIUF este de 10 ani cel mai mare târg educațional din România și reunește zeci de universități internaționale și mii de tineri români interesați să descopere, într-un singur loc, o oferta educațională completă.

Târgul își propune să aducă în atenția participanților cea mai variată gamă de oferte din domeniul educației. De la unele dintre cele mai prestigioase universități din lume și până la școli de limbi străine sau asociații studențești, RIUF poate oferi o imagine de ansamblu asupra oportunităților educaționale și de dezvoltare personală de care pot beneficia participanții.

Fie că este vorba de Marea Britanie, Danemarca, Olanda sau România, vizitatorii vor putea interacționa cu expozanții și vor putea afla direct de la ei despre programele de studii disponibile, alături de informații utile care le pot ușura procesul de aplicare la universitatea dorită. Detalii despre taxe de școlarizare sau modalități de finanțare, informații despre cursuri și profesori direct de la studenți internaționali la universități de top – toate vor fi disponibile la RIUF.

Mai mult, în cazul în care cei care participă la eveniment își doresc să aplice pentru un program de studiu și nu sunt hotărâți ce vor să studieze sau au nevoie de mai multe informații, pot discuta cu unul dintre consilierii educaționali prezenți în cadrul târgului. EDMUNDO oferă consiliere gratuită pentru peste 90 de universități partenere, din care peste 20 vor fi prezente la RIUF București. Iar pentru cei care își doresc să studieze la universitățile de top din Europa sau SUA, consilierii UNIVERSALIO și EDMERICA le vor sta la dispoziție.

Pentru a participa la eveniment, este necesară înscrierea pe www.riuf.ro. Acest lucru va permite și participarea la prezentările susținute de către reprezentanții universităților în cadrul evenimentului.

Cookies