Încep ample lucrări în Microzona 21 din Militari. „Vor dura aproximativ 8-9 luni”, anunță Ciprian Ciucu.

12 sept. 2022
20214 Afișari
Încep ample lucrări în Microzona 21 din Militari. „Vor dura aproximativ 8-9 luni”, anunță Ciprian Ciucu.
Încep ample lucrări în Microzona 21 din Militari. „Vor dura aproximativ 8-9 luni”, anunță Ciprian Ciucu.. Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6 a anunțat că încep lucrări de ampoare în Militari, Microzona 21. Ciprian Ciucu spune că acestea vor dura 8-9 luni, dar vor fi durabile, astfel încât să nu se mai intervină mult timp de acum în colo.

Lucrări ample în Microzona 21 din Militari

Lucrările vor începe în Militari, Microzona 21. Aceasta este cuprinsă între Bulevardul Uverturii, Șoseaua Virtuții, Bulevardul Iuliu Maniu și Strada Dezrobirii.

Primarul Sectorului 6 transmite că Microzona 21 cuprinde zeci de străzi care nu au mai fost refăcute de ani de zile. Lucrările care demarează acum se referă la: modernizarea sistemului rutier, refacerea aleilor, refacerea străzilor dintre blocuri, dar și a locurilor de parcare.

Totodată, Ciprian Ciucu anunță că lucrările nu se vor face doar pe configurația actuală:

„Nu vom lucra doar pe actuala configurație, am analizat bine zona în etapa de proiectare și venim inclusiv (din proiectare) cu soluții noi.”

De ce vor fi lucrările ample? Nu se va face doar rașchetare, pentru că străzile nu au bază, ci au și săpături. De aceea, acestea vor dura aproximativ 8-9 luni de zile pentru întreaga Microzonă 21.

„Vor fi lucrări durabile, ca să nu se mai intervină mulți ani de acum înainte. La final, anul viitor, vom veni și cu lucrări peisagistice”, spune Ciprian Ciucu, Primarul Sectorului 6, într-o postare pe Facebook.

Bonus: 3 străzi modernizate din Microzona 22

Pentru că echipele se vor afla cu utilajele în zonă, vor fi modernizate și străzile Veteranilor, Dreptății, Dealul Țugulea, aflate în Microzona 22.

„Apelez la înțelegerea locuitorilor din microzona 21, va urma o perioadă de inconfort, dar am convingerea că la sfârșitul lucrărilor vor fi mulțumiți și calitatea vieții în cartier va crește! Vreau să rețineți că nu avem investiții doar la bulevarde, ci și acolo unde locuiesc oamenii”, conchide Ciprian Ciucu.

Cookies