Incendiu violent în Bucureşti, populaţia informată prin Ro Alert. Pompierii au trimis 12 mașini

de:
20 dec. 2019
1 Afișari
Incendiu violent în Bucureşti, populaţia informată prin Ro Alert. Pompierii au trimis 12 mașini

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov a emis joi seara o alertă de urgenţă având în vedere incendiul cu degajări mari de fum de la depozitul de pe Şoseaua Fundeni din Capitală.

„Incendiu major produs pe Şoseaua Fundeni. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de comunicaţii pentru a facilita accesul structurilor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie. Degajări mari de fum”, se precizează în alerta de urgenţă.

Un incendiu, care se manifestă cu degajări mari de fum, a izbucnit joi seara la un depozit de pe Şoseaua Fundeni nr. 120, a informat ISU Bucureşti-Ilfov.

Focul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi şi există posibilitatea de propagare. În exteriorul halei care a fost cuprinsă de flăcări sunt şi alte spaţii de depozitare.

La faţa locului au fost trimise 12 autospeciale de stingere, Detaşamentul Special de Salvatori, două echipaje SMURD şi descarcerare.

Pompierii acţionează pentru stingerea şi limitarea propagării incendiului. „Incendiu depozit Şoseaua Fundeni 120, pe o suprafaţă aproximativă de 400 mp, cu posibilităţi de propagare. În exteriorul halei sunt şi alte spaţii de depozitare”, a anunţat, joi seară, ISU Bucureşti-Ilfov

Sursa citată a precizat că au fost trimise 12 autospeciale de stingere, 2 echipaje SMURD şi cel de descarcerare.

Porivigt pompierilor, incendiul se manifestă cu amri degajări de fum.

„Se actionează pentru stingere şi limitarea propagării”, au mai transmis pompierii.

Cookies