ÎN BUCUREȘTI

Incendiu uriaș la mai multe magazine din Piața Veteranilor, în Sectorul 6. Ciprian Ciucu a venit cu o decizie imediată

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la mai multe magazine de haine din Piața Veteranilor. Flăcările au cuprins o suprafață de 150 mp, conform unui comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISU-BIF). Primarul Ciprian Ciucu a luat deja primele măsuri după ce s-a întâmplat.

Conform informațiilor, au existat posibilități  de propagare și nici nu s-au înregistrat victime, dar pagubele materiale sunt însemnate, fiind vorba de un magazin cu materiale textile, mai precis obiecte de îmbrăcăminte.

Zona a fost asigurată, iar persoanele aflate în piață în momentul izbucnirii incendiului au fost îndepărtate. Pompierii au deschis o anchetă, pentru a afla cu exactitate de la ce au pronit flăcările.

Ce măsuri a luat Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, anunţă că, în şedinţa Consiliului Local de joi, va fi promovat un proiect prin care să fie scutiţi de chirie, până la reluarea activităţii, cei care deţin magazine la Piaţa Veteranilor.

„Au ars câteva magazine de haine la Piaţa Veteranilor. Din fericire, nu au fost victime şi nu a fost nimeni rănit. Vom promova în regim de urgenţă în şedinţa Consiliului Local de mâine un proiect prin care să îi scutim de chirie, până la reluarea activităţii, pe oamenii care au magazine aici”, a scris edilul, miercuri, pe Facebook.

El spune că este conştient de starea precară a tuturor pieţelor din Sectorul 6, date în administrare pe 20 şi 30 de ani.

„Am câteva soluţii, le vom discuta după ce se vor contura mai bine şi asta va fi în curând”, precizează primarul.

Miercuri, un incendiu a izbucnit la un magazin din Piaţa Veteranilor, fără a se înregistra victime.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov, incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă 150 metri pătraţi, însă a fost localizat de pompieri şi nu au fost posibilităţi de propagare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button