Incendiu puternic la Agenția Națională de Cadastru din București. Pompierii au intervenit de urgență | FOTO

03 oct. 2021
4695 Afișari
Incendiu puternic la Agenția Națională de Cadastru din București. Pompierii au intervenit de urgență | FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit duminică după amiază la sediul Agenției Naționale de Cadastru din București. Pompierii au intervenit de urgență și au stins flăcările care au cuprins etajele superioare.

Un incendiu a izbucnit în weekend la sediul Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) din Capitală. Pompierii au fost chemați de urgență în cursul zilei de duminică la fața locului, după ce un fum gros s-a ridicat la cer de la etajul al optulea al clădirii.

Incendiu puternic la ANCPI

Din fericire, clădirea era goală în cursul acestei zile, agenția neavând program și duminica. Incendiul a fost unul puternic, iar fumul s-a văzut de la zeci de metri distanță. Salvatorii au intervenit de urgență, mai ales că flăcările s-au extins rapid, anunță ISU București.

Fumul se putea zări la etajele superioare ale clădirii, a transmis Pro TV. Pompierii ISU au sosit rapid la fața locului pentru a stinge focul. Rămâne în prezent de văzut care este cauza producerii deflagrației. După stingerea flăcărilor autoritățile au demarat de urgență o anchetă, iar orice variantă este luată în calcul la acest moment.

Pompierii ISU urmează să anunțe mai multe detalii despre evenimentul produs la sediul Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară în zilele următoare, după ce ancheta va fi finalizată.

Tragedie teribilă vineri în Constanța

Un incendiu a izbucnit, în cursul zilei de vineri, la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Deflagrația a avut loc la secția de terapie intensivă și s-a soldat cu decesul a șapte persoane, după ce inițial anunțaseră că este vorba de nouă victime.

Autoritățile au activat de urgență planul roșu. Șapte din cei zece pacienți internați la secția ATI Covid au murit. Restul pacienților au fost scoși cât s-a putut de repede pe geam. Ulterior, premierul Florin Cîțu a demis-o pe directoarea instituției medicale, mai ales că aceasta s-a contrazis cu IGSU când a transmis că instituția pe care o conduce avea de fapt toate avizele cu privire la siguranța la incendiu, lucru care nu era adevărat.

Cookies