Incendiu puternic izbucnit în București. A luat foc vechiul sediul ANAF din Sectorul 5

08 dec. 2022
15590 afișări
Incendiu puternic izbucnit în București. A luat foc vechiul sediul ANAF din Sectorul 5
Incendiu puternic izbucnit în București. A luat foc vechiul sediul ANAF din Sectorul 5 | Sursă foto: Info Trafic București și Ilfov

Un incendiu puternic a izbucnit în București noaptea trecută, la vechiul sediul al ANAF aflat în Sectorul 5. Pompierii au intervenit de urgență pentru a stinge focul.

Incendiu puternic izbucnit la fostul sediul ANAF din Sectorul 5

Incendiul a avut loc la fostul sediu al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) din Sectorul 5 al Capitalei. Acesta se afla pe Strada Mihai Sebastian. Focul a izbucnit în jurul orei 00:30.

Pompierii au informat că flăcările ar fi pornit de la niște gunoaie ce se aflau la parterul respectivei clădiri.

Pentru a stinge focul a fost necesară intervenția a patru autospeciale de stingere cu apă și spumă. De asemenea, la fața locului a intervenit și o autoscară de lucru la înălțime.

Nu au existat victime

Suprafața ce a fost afectată de flăcări izbucnite noaptea trecută în București a fost de 50 de metri, după cum transmite Antena 3 CNN. Până la stingerea flăcărilor, traficul din zona respectivă a fost restricționat de către forțele de ordine.

Incendiul a fost lichidat rapid de către pompierii ajunși la fața locului. Din fericire, acesta nu a apucat să se extindă la blocurile de locuințe din apropiere și nu au existat victime.

Cookies