Incendiu puternic în zona Doamna Ghica din București. În urma unui scurtcircuit, un alt apartament a luat foc | UPDATE

08 apr. 2022
3072 Afișari
Incendiu puternic în zona Doamna Ghica din București. În urma unui scurtcircuit, un alt apartament a luat foc | UPDATE
Incendiu puternic în zona Doamna Ghica din București. Traficul este blocat în zonă. Sursa foto: Grup Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Un incendiu violent a izbucnit vineri dimineață în zona Doamna Ghica din București. Un apartament de la etajul 7 al unui bloc a luat foc. Au existat degajări mari de fum.

La scurt timp, un alt apartament a luat foc, la etajul 2 al aceluiași bloc. Pompierii au transmis că a fost vorba despre un scurticircuit în tablourile electrice. Cele două incendii au fost lichidate.

UPDATE: Pompierii au lichidat incendiul cu puțin timp înainte de ora 08:00.

Incendiu puternic în zona Doamna Ghica din București

Incendiul a izbucnit vineri dimineață într-un apartament de la etajul 7 al unui bloc de 10 etaje din zona Doamna Ghica, cu degajări mari de fum, potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

La fața locului au ajuns de urgență pentru intervenție Detașamentul special de Salvatori, cu 6 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și cinci echipaje ale ambulanței SMURD.

Fumul a fost dens și a pătruns și pe scara blocului, iar două persoane din apartamentele învecinate au fost evacuate de către salvatori.

Pompierii au lichidat incendiul și în total au fost evacuate 11 persoane, iar 4 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. O persoană a avut nevoie să fie transportată la spital.

Traficul este blocat în zonă

Traficul rutier este restricționat vineri dimineață pe strada Doamna Ghica din București, dar și pe străzile învecinate, din cauza incendiului puternic care a izbucnit la etajul 7 al unui bloc cu 10 etaje din zonă.

Polițiștii din cadrul Brăgăzii Rutiere București au transmis că circulația este restricționată pe strada Doamna Ghica, pe sensul dinspre Bulevardul Lacul Tei către Șoseaua Colentina, dar și pe străzile apropiate.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să evite această zonă pe cât de mult posibil, să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă între mașini pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor din cadrul Brigăzii Rutiere București.

Cookies