ÎN BUCUREȘTI

Incendiu puternic în Piața Delfinului din București. Intervin 14 autospeciale

Incendiu puternic în Piața Delfinului din București. Intervin 14 autospeciale pentru stingerea incendiului. Arde un complex comercial.

Incendiu puternic în Piața Delfinului din București. Intervin 14 autospeciale pentru stingerea incendiului. Arde un complex comercial.

UPDATE: Incendiul a fost stins, dar la fața locului, pentru siguranță, au mai rămas câteva echipaje.

Autoritățile urmează să facă cercetări la fața locului pentru a stabili cauza incendiului.

UPDATE: Pompierii au localizat incendiul în jurul orei 15:40. Autoritățile au decis să retragă o parte din resursele de intervenție. La fața locului au rămas 6 autospeciale de stingere a incendiului, o autoscară, o descarcerare şi două echipaje SMURD, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

UPDATE: Pompierii lucrează pentru localizarea incendiului din Piața Delfinului. Flăcările nu se mai observă.

Incendiu puternic în Piața Delfinului din București

Sursă foto: Captură/ Digi24

Incendiul a fost localizat pe Bulevardul Chișinău, în cartierul Pantelimon. Un restaurant a luat foc în Piața Delfinului din Sectorul 2 al Capitalei.

Incendiul s-a extins la etajul 1 al Complexului Agroalimentar Piața Delfinului, cu degajări mari de fum.

Recomandăm și: Incendiu în București. 30 de persoane au fost evacuate, iar două au fost transportate la spital

65 de persoane au fost evacuate din complex. 30 de persoane au fost salvate de pompieri, iar 35 au reușit să iasă singure din complexul aflat în Sectorul 2 al Capitalei. Din fericire nu există victime.

Polițiștii au restricționat traficul rutier din zonă, pentru a permite autospecialelor să intervină.

Intervenția pompierilor pentru lichidarea incendiului din Piața Delfinului este îngreunată de fumul gros.

Potrivit informațiilor oficiale transmise de ISU București, la fața locului au fost trimise 14 autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autoscări, o descarcerare, două echipaje SMURD, un UTIM și Detașamentul Special de Salvatori.

„Intervenim cu 14 autospeciale de stingere cu apa și spumă, 2 autoscări, o descarcerare, doua echipaje SMURD, un UTIM și Detașamentul Special de Salvatori la Piața Delfinului. Arde pe 150 metri pătrați pe o parte a complexului, cu degajari mari de fum”, a transmis ISU București-Ilfov.

Recomandăm și: Incendiu pe roți în București. O mașină a ars complet sub podul Băneasa VIDEO

Un alt incendiu a izbucnit sâmbătă dimineață la un bloc din Sectorul 1 al Capitalei, chiar la ultimul etaj la imobilului. Pompierii au evacuat 30 de persoane și au intervenit cu autospeciale pentru stingerea incendiului localizat la un bloc aflat pe Bulevardul Iancu de Hunedoara din Capitală, la o aruncătură de băț de Piața Victoriei.

Pompierii au reușit să stingă incendiul după aproximativ o oră și jumătate. Autoritățile au transmis că toate bunurile din casă au fost distruse.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button