Incendiu puternic în Domnești. Intervin 15 autospeciale de pompieri

01 aug. 2021
2348 Afișari
Incendiu puternic în Domnești. Intervin 15 autospeciale de pompieri
Incendiu puternic în Domnești

Incendiu puternic în Domnești, duminică după-amiază. 15 autospeciale de pompieri au fost trimise la fața locului. Flăcările se manifestă pe o suprafață de 300 mp.

Incendiu puternic în Domnești. Două case ard în acest moment în Domnești, foarte aproape de București, iar flăcările au cuprins o suprafață de 300 mp.

Conform ISU București-Ilfov ard două locuințe de tip duplex în localitatea Domnești. Incendiul se manifestă în mod special la nivelul acoperișului, dar și pe fațada acestor locuințe, peste 300 de mp suprafață estimată în acest moment.

Din primele informații, nu au fost constatate persoane rănite ca urmare a acestui incendiu.

Din cauza lipsei resurselor de apă în zonă au fost concentrate 15 autospeciale,13 din București și două de la ISU Giurgiu.

Incendiu puternic în Domnești. Risc de extindere

Incendiu puternic în Domnești

Pompierii care intervin precizează că există riscul ca flăcările să se extindă, având în vedere că este un ansamblu de locuințe și distanța dintre acestea este relativ egală.

Au fost luate măsuri și pentru localizarea incendiului și pentru limitarea propagării. În acest moment există un pericol, iar salvatorii spun că depinde foarte mult de resursele de apă pe care le vor identifica în apropiere.

 

Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov a precizat, la Antena3, că a fost necesară evacuarea locatarilor din locuințele imediat învecinate și îndepărtarea autoturismelor de pe stradă.

Un incendiu a izbucnit pe 23 iulie la un utilaj dintr-o hală de reciclare situată în Popești Leordeni. Potrivit ISU București Ilfov, incendiul a izbucnit în interiorul unei hale de reciclare de pe strada Tănase Danciu. În urma exploziei, șase persoane au suferit arsuri, iar alte cinci au avut probleme respiratorii din cauza fumului

Un cetățean străin, rănit grav în incendiul și explozia care s-au produs la hala de reciclare din Popești-Leordeni, a decedat la Spitalul Floreasca. Anunțul a fost făcut de șeful DSU, Raed Arafat, care a declarat că trei victime au fost transferate de urgență în Germania.

Astăzi, o mașină a luat foc pe Autostrada Soarelui. Autoturismul a ars ca o torță, iar fumul s-a întins pe sute de metri.

Cookies