Incendiu puternic în centrul Capitalei. Locatarii au pierdut totul în flăcări

de:
11 oct. 2012
0 Afișari
Incendiu puternic în centrul Capitalei. Locatarii au pierdut totul în flăcări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, citat de realitatea.net, incendiul a izbucnit la nivelul acoperişului unei case cu două etaje şi mansardă, suprafaţa afectată fiind de aproximativ de 200 de metri pătraţi.

Casa, fiind una veche, are la parter o farmacie, iar lângă aceasta se află un restaurant (Trattoria Il Calcio). Ambele locaţii au fost evacuate de poliţie. Imobilul se află la intersecţia străzilor Tache Ionescu şi Mendeleev, lângă Piaţa Amzei.

Joi, în jurul orei 14.00, din acoperişul casei a început să iasă fum, locuitorii spunând că anterior chiriaşii ar fi turnat smoală în încercarea de a-l izola de intemperii. Smoala prea încinsă ar putea fi cauza izbucnirii incendiului, scrie rtv.net

Şapte din persoanele care locuiesc în imobil au reuşit să se autoevacueze înainte de sosirea pompierilor şi nu au fost înregistrate victime, informează autorităţile. În schimb, tot ceea ce se afla în casă a fost mistuit de flăcări, locatarii spunând că au rămas doar cu hainele de pe ei. 

Cookies