Incendiu puternic în București, noaptea trecută. Patru case din Sectorul 5 au fost cuprinse de flăcări

02 dec. 2023
596 Afișari
Incendiu puternic în București, noaptea trecută. Patru case din Sectorul 5 au fost cuprinse de flăcări
Incendiu puternic în București, noaptea trecută. Patru case din Sectorul 5 au fost cuprinse de flăcări. Sursa foto: Facebook/ Iulian Roșca

Un incendiu a izbucnit noaptea trecută în Sectorul 5 al Capitalei. Patru case au fost cuprinse de flăcări, iar două persoane au suferit atacuri de panică.

Pompierii au reușit să țină flăcările sub control

Pompierii din cadrul ISU București – Ilfov au intervenit vineri seară pentru stingerea unui incendiu izbucnit în Sectorul 5 al Capitalei.

Incidentul s-a petrecut pe Intrarea Herești din Sectorul 5 al Capitalei și au fost afectate 4 locuințe.

Potrivit Libertatea.ro, incendiul s-a manifestat la nivelul acoperișurilor pe o suprafață totală de aproximativ 300 mp. În podurile locuințelor respective erau depozitate materiale combustibile, ceea ce a întreținut arderea.

La fața locului s-au deplasat 11 autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, două autospeciale de intervenție și salvare la înălțime și o ambulanță SMURD.

După aproximativ 30 de minute, pompierii au reușit să țină flăcările sub control și au lucrat pentru stingerea totală a incendiului.

Ulterior, suprafața arsă a urcat la 400 mp, iar incendiul a fost localizat, potrivit informațiilor transmise de ISU B-IF.

În total, două persoane au suferit atacuri de panică și au primit îngrijiri medicale, însă nu a fost nevoie să fie transportate la spital.

Incendiu violent în Bragadiru

Un incendiu puternic a izbucnit săptămâna trecută la un service auto aflat în orașul Bragadiru din județul Ilfov. Au fost degajări destul de mari de fum, vizibile de la distanță.

4 mașini care se aflau în incinta service-ului au fost și ele cuprinse de flăcări și distruse.

La fața locului au sosit, în total, 10 autospeciale cu apă și spumă. Ulterior, flăcările au fost lichidate.

Incendiul a afectat și circulația rutieră. Trei linii STB au fost blocate în zona respectivă.

Citește mai multe AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies