Incendiu puternic în București miercuri seară. 15 mașini de pompieri încearcă să stingă flăcările

02 feb. 2022
14526 Afișari
Incendiu puternic în București miercuri seară. 15 mașini de pompieri încearcă să stingă flăcările
Incendiu puternic în București miercuri seară. 15 mașini de pompieri încearcă să stingă flăcările | Sursă foto: Facebook-Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Un incendiu puternic a avut loc în această seara, 2 februarie, în București. Flăcările sunt extrem de agresive și pot fi văzute de la distanțe de zeci de metri.

Incendiu puternic în București

Incendiul extrem de violent a izbucnit în această seară, 2 februarie, în București, zona Prelungirea Ghencea. La acest moment circa 15 mașini ale Detașamentul de Pompieri din cadrul ISU B-IF și ambulanțe se află la fața locului și încearcă să stingă focul.

Din primele informații este vorba despre o hală privată unde există amenajări improvizate ce erau folosite pentru depozitare. Suprafața ce a fost afectată este de câteva sute de metri. Conform Antena 3, nu există informații despre eventuale victime.

Extrem de multe intervenții ale pompierilor în ultimele 2 zile

Inspectoratul Pentru Situații de Urgență a transmis un buletin informativ conform căruia în intervalul 01 februarie 2022-02 februarie 2022 aceștia au intervenit pentru a gestiona circa 385 de situații de urgență în București și Ilfov.

Cele mai multe intervenții au fost pentru acordarea primului ajutor, mai exact, 347. Cu toate astea, în primele 2 zile ale lunii februarie a fost necesară intervenția pentru stingerea a opt incendii. De asemenea au existat și 30 de solicitări pentru salvare animalelor, deblocarea din medii ostile, etc.

Ieri, 1 februarie 2022, Detașamentul de Pompieri Pieptănari din cadrul ISU B-IF a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetație. Acesta s-a produs la intersecția străzii N.D. Cocea cu strada Cireșului, din Sectorul 5 al Capitalei. Echipajele ce s-au deplasat la fața locului au constata că incendiul se manifesta pe o arie de circa 7.000 de metri pătrați. Din fericire incendiul a fost stins. În această situație a fost necesară intervenția a două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Știre în curs de actualizare.

 

Cookies