Incendiu pe roți în București. O mașină a ars complet sub podul Băneasa VIDEO

13 iul. 2021
381 Afișari
Incendiu pe roți în București. O mașină a ars complet sub podul Băneasa VIDEO
Incendiu pe roți în București. O mașină a ars complet sub podul Băneasa VIDEO. Sursă foto: captură ecran YouTube/ Realitatea.net

Incendiu pe roți în București. O mașină a luat foc și a ars complet sub podul Băneasa, marți după-amiază.

Incendiu pe roți în București. O mașină a luat foc și a ars complet sub podul Băneasa, marți după-amiază.

O mașină a ars complet sub podul Băneasa

Autovehiculul fusese parcat cu puțin timp înainte de izbucnirea incendiului.

Oamenii care au trecut prin zonă au observat fumul și au sunat imediat la 112. La fața locului au ajuns imediat pompierii și poliția.

Incendiul ar fi fost cauzat de un scurtcircuit și cel mai probabil nu s-au înregistrat victime.

În momentul în care trecătorul a sunat la 112, doar ieșea fum din mașină, dar apoi a luat foc și a ars complet. Pompierii au ajuns imediat la fața locului după ce au primit apelul la 112. Polițiștii l-au anunțat pe proprietar că mașina i-a luat foc.

„Maşina a ars la podul Băneasa cu Jandarmeriei. Eu am filmat, eu am sunat la pompieri. Ieșea fum când trecut pe lângă ea. Veneam din Otopeni spre Bucureşti şi am văzut că ieșea puţin fum, am oprit si am sunat la 112. Pe urmă a luat foc complet. Pe proprietar l-a sunat poliţia.”, a declarat persoana care a sunat la 112 pentru Observator.

Tot astăzi, o dubă care era plină cu butelii de oxigen a luat foc în apropierea unui bloc, în Râmnicu Vâlcea. Incendiul a fost urmat de o explozie.

Potrivit unui comunicat al ISU Vâlcea, în urma incendiului urmat de explozie, o persoană a suferit arsuri, o alta a fost rănită din cauza suflului exploziei, iar o a treia persoană a suferit un atac de panică.

Suflul exploziei a spart geamurile a patru apartamente aflate în apropiere, dar a distrus și șase mașini. Valoarea pagubelor urmează să fie evaluată.

Autoritățile au deschis dosar penal pentru distrugere din culpă. Polițiștii vor să afle de ce duba respectivă a fost parcată lângă blocuri, dar și dacă incendiul a fost cauzat de o problemă pe care o avea mașina sau o problemă pe care o avea un tub de oxigen.

Cookies