Incendiu pe Centura Capitalei. Flăcările au izbucnit în curtea unui centru Remat | VIDEO

30 mart. 2022
2063 afișări
Incendiu pe Centura Capitalei. Flăcările au izbucnit în curtea unui centru Remat | VIDEO
Incendiu pe Centura Capitalei. Flăcările au izbucnit în curtea unui centru Remat. Sursa foto: Pexels

Incendiu pe Centura Capitalei, între Popești și Glina, sensul spre Glina. Potrivit primelor informații, flăcările au izbucnit în curtea unui centru Remat. Actualizare: incendiul a fost confirmat la Remat Glina, în județul Ilfov. Traficul rutier este blocat.

UPDATE, ora 19:44: Comisarii Gărzii Naționale de Mediu au ajuns la fața locului și evaluează pagubele de mediu produse de incendiul.

În jurul orei 19:00, concentrațiile se aflau la același nivel cu cele de la ora 18:00. Chiar au mai scăzut puţin la PM 2,5 și PM 10. Maxima concentrației medii orare la PM10 este de 60.9 micrograme/mc la stația B7, transmite Garda de Mediu.

UPDATE, ora 18:45: Incendiul a fost localizat, iar la fața locului sunt 13 autospeciale, două echipaje SMURD și un echipaj de descarcerare.

Alimentarea cu apă a autospecialelor de stingere, în zona în care a izbucnit incendiul, este limitată.

UPDATE, ora 18:26: Centrul INFOTRAFIC transmite că la fața locului se află echipaje ale poliției rutiere, care dirijează traficul rutier pe rute ocolitoare, prin Capitală, respectiv Autostrada A2 și DN 3, prin localitatea Pantelimon, județul Ilfov.

UPDATE, ora 18:12: În acest moment, la fața locului se află 9 autospeciale de stingere. Ard caroserii de mașini şi material lemnos pe o suprafață de aproximativ 1000 de metri pătrați, fără posibilități de propaagare, potrivit ISU. Norul degajat are un potențial toxic.

UPDATE, ora 18:02: Flăcările se văd de la distanță. Video, mai jos.

 

UPDATE, ora 17:55: Autoritățile au emis un mesaj RO-Alert. Oamenii sunt rugați să evacueze zona și să elibereze căile de comunicații. Incendiul a fost confirmat la REMAT, pe Intrarea Abatorului.

Incendiu pe Centura Capitalei

Incendiul a izbucnit miercuri după-amiază, în jurul orei 17:00, pe Centura București între Popești și Glina. Potrivit informațiilor transmite de internauți pe grupul de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov”, flăcările au izbucnit în curtea unui centru Remat.

Din imaginile postate, flăcările sunt violente, iar coloana de fum dens se vede de la mare distanță.

Sursa foto: Bogdan Purice/ Grup Facebook-Info Trafic Bucuresti si Ilfov
Sursa foto: Bogdan Purice/ Grup Facebook-Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Mesaj RO-Alert

În jurul orei 17:55, autoritățile au emis un mesaj RO-Alert. Este vorba despre un incendiu major produs la REMAT, pe Intrarea Abatorului, în localitatea Glina, județul Ilfov. Oamenii sunt rugați să ocolească zona și să elibereze căile de comunicații pentru a facilita accesul structurilor de intervenție. Dacă va aflați în apropiere, sunteți rugați să evacuați zona.

Luați măsuri de adăpostire și autoprotecție.

Mesaj RO-Alert. Incendiu Centura Capitalei. Sursa foto: B365.ro
Mesaj RO-Alert. Incendiu Centura Capitalei. Sursa foto: B365.ro

Traficul este blocat pe DN CB

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează miercuri după-amiază, în jurul orei 17:50, că traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers ale DN Centura București, din cauza incendiului produs la Remat Glina, județul Ilfov.

Din primele verificări ale autoritățile, nu au rezultat victime. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii incendiului. Valorile de trafic sunt intense.

Revenim cu detalii

Cookies