INCENDIU PE BD. MAGHERU, LÂNGĂ KFC, la Romană. Două victime, la spital. FOTO & VIDEO

de:
06 nov. 2015
60 Afișari
INCENDIU PE BD. MAGHERU, LÂNGĂ KFC, la Romană. Două victime, la spital. FOTO & VIDEO

Incendiul s-a declanșat la parterul clădirii, foarte aproape de fast-food-ul KFC. Fumul s-a propagat, însă, pe casa scării, până la ultimul etaj – al șaselea. 

Astazi 06-11-2015, in jurul orelor 17, a avut loc la Piata Romana – KFC un incendiu. Nu au fost urmari grave. Dispozitivul pompierilor a fost impresionant, nu s-au putut apropia insa de fatada cladirii din cauza bolarzilor – bilele care mobileaza spatiul public”, a scris Vlad Eftenie, pe blogul personal, care a publicat şi o serie de fotografii de la faţa locului (vezi galeria foto).

Iată şi imagini cu incendiul filmat de sus:

 

incendiu

2:50 epic fail

Posted by Alex Minculescu on Friday, November 6, 2015

 

 

Posted by Alex Minculescu on Friday, November 6, 2015

Pompierii au intrat în interior, anunță ISU București-Ilfov, prin purtătorul de cuvânt, Daniel Vasile. La operațiuni participă patru autospeciale de stingere, trei autoscări, două echipaje SMURD și un detașament special de salvatori.

ISU transmite că există o victimă, un bărbat cu arsuri pe 20% din suprafața corpului. 

S-a constituit un dispozitiv de căutare și salvare pentru toate etajele clădirii și se montează autoscara pentru salvare de la înălțime. 

 

Nu se poate asa ceva!!! Imi pare rau ca nu am filmat inainte! Operatiune de salvare-incendiu in zona Piata Romana.Scara pe care urca un pompier tocmai s-a destabilizat si a cazut… Revin cu amanunte daca reusesc sa aflu ceva. Este incredibil: o noua zi-un nou incendiu!!!

Posted by Christina Dima on Friday, 6 November 2015

Se pare că în interior arde mult material lemnos. 

Cookies