Incendiu lângă aeroportul Băneasa, luni dimineață. O casă a fost cuprinsă de flăcări

04 apr. 2022
267 Afișari
Incendiu lângă aeroportul Băneasa, luni dimineață. O casă a fost cuprinsă de flăcări
Incendiu lângă aeroportul Băneasa, luni dimineață. O casă a fost cuprinsă de flăcări. Sursa foto: Facebook Arhivă/ ISU Bucuresti-Ilfov

Un incendiu a izbucnit, luni dimineață, lângă aeroportul Băneasa. O casă părăsită aflată pe Strada Grațioasă a fost cuprinsă de flăcări.

Incendiu lângă aeroportul Băneasa, luni dimineață

Incendiu cu degajări mari de fum, la doi pași de aeroportul Băneasa. A luat foc o casă părăsită de pe Strada Grațioasă, aflată în Sectorul 1 al Capitalei.

La fața locului au ajuns pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov și intervin pentru stingerea flăcărilor. Pompierii au localizat incendiul și lucrează pentru lichidarea acestuia.

Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București, a declarat că la ora actuală nu mai există riscul de extindere al incendiului și a confirmat că flăcările au cuprins o casă părăsită. Din fericire, nu există persoane rănite.

Atât traficul rutier din zona în care s-a produs incendiul, cât și oamenii care locuiesc în apropiere, au fost afectați de fluidizarea deplasării autospecialelor ISU de intervenție și amplasarea acestora, a mai declarat Daniel Vasile pentru antena3.ro.

O casă a fost cuprinsă de flăcări

În acest moment nu mai există o stare de pericol generată de incendiu, iar o parte din autospeciale vor începe să se retragă din dispozitiv.

Au existat degajări mari de fum din cauza incendiului, la nivelul acoperișului casei părăsite de tip P+1. A fost afectată o suprafață de aproximativ 150 de metri.

La fața locului au fost trimise 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară, o descarcerare și o ambulanță SMURD. Mai apoi, dispozitivul a fost suplimentat cu încă două autospeciale de stingere, potrivit informațiilor oficiale transmise luni dimineață de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Amintim că, tot luni dimineață, în jurul orei 06:30, a avut loc un carambol pe DN1, sensul București-Otopeni, pasajul Ikea. 7 mașini au fost implicate în accident, iar 3 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului. Traficul rutier încă este îngreunat.

Cookies