ARHIVA B365

INCENDIU la un hotel din Mamaia: Turiştii, scoşi pe geam. Trei copii şi o gravidă, intoxicaţi cu fum

Centrala termică a unui hotel de trei stele din Mamaia a luat foc. Oamenii panicaţi s-au alertat între ei. În haosul creat, zeci de persoane au rămas blocate în hotel. Cei cazaţi la parter au sărit pe geam. Mai mulţi turişti, printre care şi trei copii şi o femeie însărcinată, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind intoxicaţi cu fum.

Incendiul a izbucnit la parter, în camera în care se află centrala termică. Incendiul nu s-a extins în altă încăpere, dar fumul gros a invadat întreaga clădire, potrivit reporterntv.ro.

Oamenii spun că nici măcar nu au fost alertați de angajații unității de cazare. În haosul creat, turiștii au fost minute bune pe cont propriu. Cei cazați la parter au sărit pe geam, dar alte zeci de persoane au rămas blocate în camere sau pe coridoare.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea incendiului, dar și cu una dotată cu scară pentru salvări la înălțime. În timp ce unii dintre militari se luptau cu flăcările, alții au intrat în hotel pentru a-i evacua pe turiști. La ferestre, oameni cu copii în brațe așteptau să fie ajutați, iar în fața hotelului domnea panica.

„Incendiul a fost mai mult mocnit, datorită aportului redus de oxigen. Odată cu intrarea noastră flăcările s-au intensificat. Au fost salvate 10 persoane, șase persoane adulte și patru copii”, au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar turiștii intoxicați cu fum au primit îngrijiri medicale la fața locului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button