Incendiu la un fast-food din apropierea Bucureștiului. Trei persoane au fost rănite, printre care o mamă și un copil

26 mart. 2023
289 Afișari
Incendiu la un fast-food din apropierea Bucureștiului. Trei persoane au fost rănite, printre care o mamă și un copil
Incendiu la un fast-food din apropierea Bucureștiului. Trei persoane au fost rănite, printre care o mamă și un copil. Imagine simbol: Unsplash

Sâmbătă, în jurul orei prânzului a avut loc un incendiu la un fast-food din apropierea Bucureștiului.

În urma incendiului au rezultat trei victime: un bărbat de 39 de ani, un copil și mama acestuia.

Fast-food-ul se afla în comuna 1 Decembrie, județul Ilfov.

Incendiul ar fi fost provocat de explozia unei butelii

Polițiștii au fost sesizați sâmbătă, în jurul orei prânzului, cu privire la faptul că la un fast-food din comuna 1 Decembrie a explodat o butelie.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din Măgurele, județul Ilfov, pentru efecatuarea activităților de competență.

Trei persoane au fost rănite în urma incendiului și transportate la spital.

Conform Antena 3 CNN, salvatorii au spus că una dintre victime este un copil în vârstă de nouă ani. El a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii M.S. Curie.

Celelalte două victime, care prezentau arsuri, erau un bărbat în vârstă de 39 de ani și o femeie de 43 de ani. Ele au fost duse la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri.

La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă, alături de două echipaje SMURD, potrivit MediaFax.

Polițiștii au anunțat printr-un comunicat cele întâmplate

La data de 25 martie, în jurul orei 13:36, polițiștii din Măgurele au fost sesizați cu privire la faptul că, la o unitate de profil, tip shaormerie, de pe strada Artistilor, din comuna 1 Decembrie, a explodat o butelie.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Măgurele pentru efectuarea activităților din competență.

În urma incidentului au rezultat 3 victime, respectiv un bărbat, de 39 de ani, lucrător la unitatea menționată, precum și doi clienți, respectiv un copil și mama acestuia. 

De asemenea, la fața locului s-au prezentat 3 echipaje medicale care au transportat cele 3 victime la 3 spitale din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Polițiștii din Măgurele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluluarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă.”

Te-ar putea interesa și:

Cookies