Incendiu la Teatrul Naţional Bucureşti, sâmbătă

de:
12 apr. 2014
0 Afișari
Incendiu la Teatrul Naţional Bucureşti, sâmbătă

Flăcările au fost observate în timp ce mai mulţi angajaţi lucrau la amenajarea scenei pentru spectacolul programat sâmbătă seara, informează Rtv.net.  Incendiul a afectat 150 de metri pătrați de pânză din decorul scenei.

Atât personalul care lucra la amenajarea decorurilor, cât şi actorii care se pregăteau pentru repetiţii au fost evacuaţi, conform sursei citate.

Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj SMURD, două autospeciale cu scări pentru intervenţii la mare înălţime şi un echipaj de descarcerare. Angajatii TNB au reusit insa sa stinga incendiul inainte de sosirea pompierilor, transmite Hotnews.ro.

„Din cauza unui lămpi încinse a luat foc o perdea, dar oamenii noştri au stins focul în cinci minute. Când au venit pompierii, focul era stins. A fost un început de incendiu la Sala Studio, dar oamenii noştri au fost pe fază şi au stins imediat focul”, a spus Ion Caramitru.

„Se amenaja scena, focul a izbucnit în Sala Studio, dar nu era spectacol. Nu au fost victime”, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București, pentru Agerpres.ro.

De la orele 19.30, la Sala Studio, rămâne programat spectacolul „Bârfe, zvonuri şi minciuni”, de Neil Simon, în regia lui Ion Caramitru. Printre actorii piesei se numără Monica Davidescu, Marius Bodochi, Cecilia Bârbora şi Silviu Biriş.

Cookies