Incendiu la Spitalul Fundeni din București. Focul a izbucnit într-un laborator de la etajul 4

02 aug. 2022
1374 Afișari
Incendiu la Spitalul Fundeni din București. Focul a izbucnit într-un laborator de la etajul 4
Incendiu la Spitalul Fundeni din București. Focul a izbucnit într-un laborator de la etajul 4 | Sursă foto: Facebook-Institutul Clinic Fundeni

Un incendiu a avut loc la Institutul Clinic Fundeni din București, într-un laborator aflat la etajul 4 al clădirii. Acesta a izbucnit de la un corp de iluminat ce a luat foc.

Incendiu la Spitalul Fundeni din București

Un incendiu a avut loc la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare aflat pe Șoseaua Fundeni din Capitală. Acesta a izbucnit de la un corp de iluminat ce a luat foc. Din fericire focul a fost lichidat rapid și nici un pacient nu a fost rănit, conform Realitatea.net.

Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov a informat că nu a fost necesară evacuarea personalului medical sau al pacienților.

Un incendiu s-a produs la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Profesor Doctor CC Iliescu din Municipiul București, situat pe Șoseaua Fundeni. A ars un corp de iluminat aflat într-un laborator la nivelul etajului 4. Incendiul a fost lichidat. Nu s-a impus evacuarea personalului sau a pacienților. Se fac cercetări pentru a afla care a fost cauza incendiului, s-a transmis printr-un comunicat al ISU B-IF.

Focul a fost stins rapid

Pompierii au intervenit rapid pentru stingerea acestui incendiu. Opt autospeciale de stingere au fost trimise către unitatea spitalicească.

Cu toate că pompierii se aflau pe drum, până la sosirea acestora, paznicii unității au reușit să stingă flăcările cu ajutorul a două extinctoare. Astfel că incendiul nu a apucat să se extindă, iar pacienții nu au fost evacuați.

În urma incendiului o asistentă a suferit câteva arsuri ușoare. Nimeni altcineva nu a fost rănit în urma evenimentului.

Știre în curs de actualizare.

Cookies