Incendiu la Spitalul Bagdasar-Arseni din București. Flăcările au cuprins acoperișul clădirii

12 apr. 2022
3551 afișări
Incendiu la Spitalul Bagdasar-Arseni din București. Flăcările au cuprins acoperișul clădirii
Incendiu la Spitalul Bagdasar-Arseni din București. Flăcările au cuprins acoperișul clădirii | Foto simbol, sursă: ISU București-Ilfov

Update 08:35: Incendiul a fost lichidat. Incidentul a fost provocat de instalația electrică a clădirii. Aceasta a fost verificată, pentru a se înlătura complet pericolul.

Un incendiu a izbucnit în această dimineață la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni. Opt autospeciale au intervenit pentru a stinge flăcările.

Incendiu la Spitalul Bagdasar-Arseni din București

Un incendiu a avut loc în dimineața zilei de marți, 12 aprilie 2022, la spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni din București. Incendiul a afectat acoperișul secției de primiri urgențe, conform adrevărul.ro

Personalul medical a evacuat pacienții înainte de sosirea forțelor de intervenție. La locul incendiului au intervenit opt autospeciale de stingere cu apă și spumă, șapte echipaje SMURD, trei autoscări și trei descarcerări.

ISU București-Ilfov a transmis:

„În jurul orei 7 am fost anunțați cu privire la un incendiu produs la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Bagdasar-Arseni. Primele forțe ajunse la caz au constatat că se degaja fum de la nivelul acoperișului. A fost realizat un dispozitiv pentru stingerea incendiului și pentru evacuarea persoanelor din interior”

Flăcările au cuprins acoperișul clădirii

Incendiul a izbucnit în jurul orei 7, transmite Ministerul Sănătății. Acesta a afectat acoperișul clădirii noi a UPU din cadrul Spitalului Clinic de Urgențe Bagdasar-Arseni. La momentul incendiului, în unitatea medicală se aflau opt pacienți, ce au fost evacuați în siguranță. În urma acestui eveniment neplăcut, nu au existat victime.

Ministerul Sănătății a transmis o reacție oficială:

Toți cei 8 pacienți care se aflau în clădire au fost evacuați imediat în siguranță și se acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului.
Menționăm că nu sunt persoane rănite. Ministerul Sănătății este în legătură cu conducerea unității sanitare pentru acordarea imediata de măsuri de sprijin în caz de necesitate.”

Știre în curs de actualizare.

Cookies