INCENDIU la Rin Grand Hotel din Capitală

de:
23 iul. 2013
10 Afișari
INCENDIU la Rin Grand Hotel din Capitală

UPDATE Incendiul de la Rin Grand Hotel a fost stins.

Incendiul izbucnit marţi seară la parterul Rin Grand Hotel din sectorul 4 a fost stins la ora 21.30, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile.

Incendiul, care a fost semnalat la 112 printr-un apel făcut în jurul orei 20.45, a izbucnit la patiseria hotelului, unde au ars aproximativ 150 de metri pătraţi, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU, citat de Mediafax.

Focul a afectat însă şi spaţii administrative aflate la etajul I, a mai spus Daniel Vasile.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti a adăugat că nu a fost necesară evacuarea hotelului, deoarece spaţiile de locuit ale acestuia se află de la etajul II în sus.

Pompierii au intervinit cu trei autospeciale de stingere şi o autoscară, la faţa locului fiind adus şi un echipaj de prim ajutor.

La începutul lunii octombrie 2012, în complexul de locuinţe Confort City ce aparţine tot fraţilor Robert şi Ionuţ Negoiţă a izbucnit un incendiu de mari proporţii. Atunci, cinci persoane au necesitat intervenții medicale, pentru intoxicație cu fum și atac de panică. Printre acestea, se afla şi un pompier care s-a intoxicat cu fum în timp ce încerca să oprească flăcările.

Focul s-a propagat de la etajul 11 la mansardă și la etajul 10. Detalii, aici. 

Cookies