Incendiu la parterul unui bloc din Sectorul 3, un apartament a ars complet. Un copil a scăpat din flăcări și a sunat la 112 FOTO UPDATE

14 iul. 2021
560 Afișari
Incendiu la parterul unui bloc din Sectorul 3, un apartament a ars complet. Un copil a scăpat din flăcări și a sunat la 112 FOTO UPDATE
sursa foto: Adrian Vrauko

Un incendiu a avut loc marți noaptea, în jurul orei 1, la parterul unui bloc din Sectorul 3, de pe strada Liviu Rebreanu. Un apartament de la parter a ars complet, iar un copil care se afla în interior a reușit să scăpe din flăcări și a sunat ulterior la 112.

UPDATE: Anunțul ISU București

ISU București a venit cu o informare privind incendiul de pe Liviu Rebreanu. La fața locului au ajuns 10 autospecial de intervenție, dintre care trei mașini de stingere și una de descarcerare. din fericire nu s-au înregistrat victime.

Persoanele în vârstă  aflate la etajul 1 au refuzat să fie evacuate, chiar și după ce pompierii au spart ușa apartamentului unde locuiau.

„Incediul a fost semnalat de un copil de 13 ani la 112, la ora 01:13. Au fost trimise în total 10 autospeciale de intervenție, din care 3 de stingere și una de descarcerare. Nu sunt în acest moment indentificate victime care să necesite transport la spital.

Cei doi bătrâni de la etajul 1, au declarat Pompierilor ca nu au vrut să iasă din casă și chiar și după intervenția, prin spargerea ușii, nu doresc să fie evacuați”, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile.

Știre inițială:

Un incendiu a avut loc azi-noapte, în jurul orei 1, la parterul unui bloc pe strada Liviu Rebreanu, la intersecția cu Bulevardul 1 Decembrie, din Sectorul 3. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, cu toate că un apartament a fost făcut scrum. Încă nu se cunosc cauzele producerii incendiului. Rămâne de văzut ce va stabili ancheta desfășurată de autorități.

sursa foto: Adrian Vrauko

Din primele informații de la fața locului, un apartament de la parter a ars complet. Din fericire, un copil care se afla în interior s-a autoevacuat din el și a sunat la 112. La fața locului au ajuns mai multe autspeciale de stingere, salvări și mașini de descarcerare.

Situația este în continuare complicată după ce la etajul 1 se află o familie de bătrâni care nu răspunde.

În jurul orei 2.00, salvatorii ISU încearcă să spargă ușa pentru a vedea starea acestora. Pentru moment ISU refuză să comenteze deocamdată situația, mai ales că acțiunea este în desfășurare.

Vom reveni cu amănunte.

Cookies