Incendiu la o garsonieră aflată în Sectorul 3. Pompieri din București au stins flăcările rapid

18 ian. 2023
264 Afișari
Incendiu la o garsonieră aflată în Sectorul 3. Pompieri din București au stins flăcările rapid
Incendiu la o garsonieră aflată în Sectorul 3. Pompieri din București au stins flăcările rapid | Sursă foto: Captură-Observatornews.ro

Un incendiu s-a produs într-o garsonieră, marți seară, în Sectorul 3 al Capitalei. Locatarii au anunțat pompierii după ce fumul a început să se resimtă puternic.

Incendiu în Sectorul 3 – oameni evacuați din clădire

Flăcări puternice au acaparat o garsonieră din Sectorul 3, marți seară. Locatarii au sesizat pericolul la care ar fi putut să fie expuși și au sunat de urgență la 112.

La fața locului au ajuns cinci autospeciale de stingere, o mașină de descarcerare și trei ambulanțe, spune Observator, care au fost mobilizate pentru a stinge focul și a veni în ajutorul persoanelor vătămate.

Echipajele de pompieri au evacuat zeci de persoane pentru a preveni intoxicarea cu fum a acestora. Cu toate acestea, 13 persoane s-au confruntat cu atacuri de panică din cauza situației la care au fost expuși.

Acestea au fost sfătuite să meargă la spital pentru a primi îngrijiri medicale amănunțite, dar au refuzat, primind ajutor doar la fața locului.

Garsoniera se afla la etajul 1 al imobilului, iar fumul a ajuns cu repeziciune până la etajul 4 și mansardă. Locatarii au declarat că au resimțit mirosul de fum degajat de incendiu, dar nimic mai mult.

Au fost evacuați până când pompierii au reușit să stingă incendiul. Procedura a durat aproximativ o oră, iar persoanele evacuate au putut să se reîntoarcă în locuințe.

Nu s-a putut stabili concret care a fost cauza care a provocat incendiul.

Incendiu recent în Afi Cotroceni

Duminică seara s-a produs un incendiu în parcarea din Afi Cotroceni. Acesta a avut loc din cauza unei avarii a unei mașini care s-a concretizat prin aprinderea autovehiculului. Informațiile au fost dezvăluite de membrii ai grupului Infotrafic și cititori B365.ro.

Alarmele de incendiu s-au auzit imediat, iar oamenii au fost rugați să evacueze centrul comercial. Cu toate acestea, auzind mesajul transmis de reprezentanții mall-ului din Cotroceni, vizitatorii au ales să-și continue cumpărăturile.

Panica a încetat odată ce sunetul alarmei s-a oprit. Prezente la locul incendiului au fost două autospeciale care au reușit să stingă flăcările înainte de a se extinde la alte autoturisme.

Cookies