ARHIVA B365

Incendiu la mansarda unui bloc din București

La fața locului au ajuns inițial 2 echipaje de stingere, unul de prim ajutor, un echipaj cu autoscară mecanică și unul de descarcerare. Incendiul a avut loc la mansarda unui imobil situat pe Str. Bonea Marin din Sectorul 3, după cum au declarat, pentru B365.ro, reprezentanții ISU București.

Atunci când pompierii au ajuns la fața locului au constatat că incendiul era la acoperișul unei clădiri construite în regim de înălțime P+3+mansardă. Ulterior, la fața locului au mai ajuns 4 autospeciale de stingere și unul cu autoscară mecanică.

În momentul producerii incendiului, toți locuitorii imobilului au ieșit din case, astfel că atunci când au ajuns pompierii la fața locului nu a mai fost nimeni în interiorul imobilului.

Pentru a găsi focarele incendiului, pompierii au decopertat acoperișul și au descoperit că focul s-a manifestat doar la interior și la mansarda de 200 mp. La fața locului încă mai sunt prezente 2 autospeciale de stingere pentru asigurarea măsurilor PSI.

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 10.20, când oamenii au sunat la 112 şi au reclamat că ieşea fum de la mansarda blocului în care locuiesc, însă nimeni nu ştie de unde a pornit focul.

Cele șase autospeciale de pompieri şi cei peste 30 de militari care au ajuns la fața locului au reuşit să stingă focul în aproape două ore. Munca lor a fost îngreunată de faptul că autospecialele au fost nevoite să facă mai multe drumuri ca să realimenteze, pentru că hidranţii din zonă nu funcţionau, informează Digi24.

Valoarea pagubelor nu se cunoaște încă și va fi stabilită în următoarele zile.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button